Povezane novice

Prve poteze nove uprave RTV Slovenija

Delo 17.08.2023
Uroš Urbanija, v. d. direktorja TV Slovenija, pravi, da je v postopku izredne odpovedi. Kakšne spremembe se napovedujejo na Kolodvorski? Svet zavoda je že 13. julija za predsednika uprave izvolil novinarja in urednika Zvezdana Martića, na njegov… »

Urbaniji izredna odpoved

Zurnal24 17.08.2023
Urbanija navaja, da je "razlog bizaren". V. d. direktorja Televizije Slovenija Uroš Urbanija je na družbenem omrežju X, nekdanjem Twitterju, objavil, da je Zvezdan Martič, sicer predsednik nove štiričlanske uprave RTVS, pred tem pa v. d. generalnega… »

Urbanija: Krivdni razlog je več ali manj bizaren

Nova 24TV 17.08.2023
Zvezdan Martić, predsednika uprave RTV Slovenija, v. d. direktorja TVS Uroš Urbanija (Foto: Polona Avanzo/STA) “V. d. generalnega direktorja oziroma novi predsednik uprave RTV Slovenija Zvezdan Martić začel menedžersko dobesedno epsko,” je glede… »

Proti Urošu Urbaniji sprožen postopek izredne odpovedi

SiolNET 17.08.2023
Vršilec dolžnosti direktorja Televizije Slovenija Uroš Urbanija je sporočil, da je novi predsednik uprave RTV Slovenija Zvezdan Martič včeraj, na zadnji dan svojega mandata v vlogi vršilca dolžnosti generalnega direktorja RTVS, proti njemu… »

Zoper Urbanijo po njegovih navedbah postopek izredne odpovedi

Dnevnik 17.08.2023
V. d. direktorja Televizije Slovenija Uroš Urbanija je na družbenem omrežju X, nekdanjem Twitterju, objavil, da je Zvezdan Martić, sicer predsednik nove štiričlanske uprave RTVS, pred tem pa v. d. generalnega direktorja RTVS, sprožil postopek… »

Delo začenja nova štiričlanska uprava RTV Slovenija

RTV Slovenija 17.08.2023
Z izvolitvijo Francija Pavšerja za delavskega direktorja se je v sredo konstituirala nova štiričlanska uprava RTV Slovenija. Njen predsednik Zvezdan Martić si je kot prvi cilj pri vodenju zadal normaliziranje odnosov v javnem zavodu. Svet zavoda je… »

Zadnje dejanje uzurpacije RTVS – izvoljen je še četrti član uprave

Nova 24TV 17.08.2023
Foto: STA Politična uzurpacija RTV Slovenija je dokončna. Konstituirana je namreč nova uprava, katere predsednik je Zvezdan Martić, v sredo pa so izvolili še delavskega direktorja Francija Pavšerja. Uprava je zdaj popolnjena in bo začela z… »

Franci Pavšer izvoljen za delavskega direktorja na RTV Slovenija

SiolNET 17.08.2023
S sredino izvolitvijo Francija Pavšerja za delavskega direktorja se je konstituirala uprava Radiotelevizije Slovenija (RTVS), ki bo danes predvidoma začela delo. Njen predsednik Zvezdan Martič si je kot prvi cilj pri vodenju zadal normaliziranje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem