Povezane novice

Blizu Poreča iz morja potegnili mrtvega Slovenca

Zurnal24 17.08.2023
Tragedija v Istri: to je bil razlog njegove smrti. Pri Funtani blizu Poreča je v torek umrl 77-letni slovenski državljan, so potrdili na istrski policijski upravi. Razlog njegove smrti je bila utopitev. Mrtvega slovenskega državljana so našli v morju… »

UTOPITEV V HRVAŠKI ISTRI: Blizu Poreča umrl 77-letni Slovenec

Regional 17.08.2023
Pri Funtani blizu Poreča je v torek umrl 77-letni slovenski državljan, so potrdili na istrski policijski upravi. Razlog njegove smrti je bila utopitev. Fotografija je simbolična. Mrtvega slovenskega državljana so našli v morju pri marini v Funtani v… »

Pri Poreču življenje izgubil slovenski državljan

Necenzurirano 17.08.2023
Iz hrvaške Istre prihaja žalostna vest. Po poročanju Slovenske tiskovne agencije je pri Funtani blizu Poreča v torek umrl 77-letni slovenski državljan. Istrska policija je dogodek potrdila in povedala, kaj je vzrok možakarjeve smrt, in sicer -… »

Blizu Poreča se je utopil 77-letni Slovenec

Delo 17.08.2023
Mrtvega slovenskega državljana so našli v morju pri marini v Funtani v torek okoli 7. ure. Pri Funtani blizu Poreča je v torek umrl 77-letni slovenski državljan, so za STA potrdili na istrski policijski upravi. Razlog njegove smrti je bila utopitev… »

Blizu Poreča se je utopil Slovenec

SiolNET 17.08.2023
Pri Funtani blizu Poreča je v torek umrl 77-letni slovenski državljan, so za STA potrdili na istrski policijski upravi. Razlog njegove smrti je bila utopitev. Mrtvega slovenskega državljana so našli v morju pri marini v Funtani v torek okoli 7. ure… »

Blizu Poreča se je utopil 77-letni Slovenec

RTV Slovenija 17.08.2023
Pri Funtani blizu Poreča je v torek umrl 77-letni slovenski državljan, so sporočili z istrske policijske uprave. Razlog njegove smrti je bila utopitev. Mrtvega slovenskega državljana so našli v morju pri marini v Funtani v torek okoli 7. ure. Iz… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem