Povezane novice

Po najdbi trupelca v vodnjaku se po vaseh v Liki širijo različne teorije

Necenzurirano 17.08.2023
Na Hrvaškem odmevajo ugotovitve policije glede najdbe mrtvega novorojenčka 4. avgusta v vasici Prvan Selo. Med domačini vlada turobno vzdušje, redki so pripravljeni spregovoriti javno. Po poročanju 24sata je danes v Perušiću in okoliških naseljih… »

UMOR NOVOROJENČKA PRI SOSEDIH: Zavitega v črno vrečo vrgla v vodnjak

Regional 17.08.2023
Ličko-senjska policijska uprava je aretirala 20-letnico zaradi umora dojenčka, katerega truplo so najšli v črni vreči v vodnjaku. Pastir je v vaškem vodnjaku v Prvan Selo našel truplo novorojenčka, poročajo hrvaški mediji. Najprej je opazil… »

Foto: V vodnjaku našli mrtvega novorojenčka. Prijeli 20-letnico!

Necenzurirano 17.08.2023
Hrvaški policisti so predstavili ugotovitve glede najdbe mrtvega novorojenčka, ki so ga našli 4. avgusta v vasici Prvan Selo v Liki. Trupelce ovito v črno vrečko je v vaškem vodnjaku našel pastir, ki je šel po vodo, da bi napojil živino… »

Hrvatica truplo dojenčka vrgla v vodnjak

Dnevnik 17.08.2023
Dvajsetletna Hrvatica je ubila svojega novorojenčka, njegovo truplo zavila v črno vrečo za smeti in ga odvrgla v vodnjak v zapuščenem delu vasi. Našel ga je lokalni pastir. Ženska je v priporu. Karlovec . »Ostal sem brez besed, tako zelo sem… »

Na Hrvaškem 20-letnica ubila otroka in ga vrgla v vodnjak, našel ga je pastir

SiolNET 17.08.2023
V začetku avgusta so v vaškem vodnjaku v mestu Prvan Selo pri Perušiću v Liki našli truplo novorojenčka. Kriminalistična preiskava je pokazala, da je novorojenčka ubila 20-letna hrvaška državljanka. Policisti službe kriminalistične policije… »

V vodnjaku mrtev novorojenček, policija prijela 20-letnico

Zurnal24 17.08.2023
Grozljiv primer smrti buri duhove na Hrvaškem. Po preiskavi znana nova dejstva. Policijska uprava, pristojna za območje Like in Senja, je sporočila, da je v povezavi s primerom mrtvega novorojenčka prijela 20-letnico. "Policijski uslužbenci so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem