Povezane novice

Sarkozy bi ukrajinski konflikt reševal z referendumi #vŽivo

SiolNET 17.08.2023
"Putin ni nerazumen," je v intervjuju za konzervativni časnik Le Figaro dejal nekdanji francoski predsednik Nicolas Sarkozy. Meni tudi, da je vrnitev na stanje pred vojno med Ukrajino in Rusijo iluzija in da bi bilo treba sprejemljive rešitve iskati po… »

Skupina Wagner v Belorusiji registrirana kot podjetje

Dnevnik 17.08.2023
Ruska najemniška vojaška skupina Wagner je od začetka avgusta v Belorusiji registrirana kot družba z omejeno odgovornostjo, izvajala pa naj bi izobraževalne dejavnosti, poročajo tuji mediji. Številni pripadniki skupine Wagner so v Belorusijo odšli… »

Wagner v Belorusiji registriran kot podjetje z izobraževalnimi dejavnostmi

Delo 17.08.2023
Številni pripadniki Wagnerjeve skupine so v Belorusijo odšli po spodletelem poskusu upora proti ruskemu vojaškemu vrhu konec junija. Ruska najemniška vojaška Wagnerjeva skupina je od začetka avgusta v Belorusiji registrirana kot družba z omejeno… »

ZDA / »Severna Koreja podpira Putinovo brutalno vojno v Ukrajini«

Mladina 17.08.2023
ZDA so uvedle sankcije proti trem organizacijam, povezanim s slovaškim trgovcem z orožjem, ki je skušal posredovati pri prodaji orožja iz Severne Koreje v Rusijo. ZDA so v sredo uvedle sankcije proti trem organizacijam, povezanim s slovaškim trgovcem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem