Povezane novice

Slovenci navdušili in zanesljivo odpravili Poljake

SiolNET 18.08.2023
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je gladko dobila prvo tekmo močnega pripravljalnega turnirja, Wagnerjevega memoriala. Slovenci so v Krakovu s 3:0 (21, 18, 21) ugnali gostitelje Poljake. Zvečer so Italijani s 3:0 (27, 21, 20) premagali… »

Poljakinje Slovenkam na uvodu EP-ja niso prepustile niza

RTV Slovenija 18.08.2023
Slovenske odbojkarice so izgubile prvo tekmo na evropskem prvenstvu. Proti favoriziranim Poljakinjam je slovenska izbrana vrsta, ki je pomlajena, izgubila s 3:0, a varovanke Marca Bonitte so pustile dober vtis. Izkušnje s preteklih prvenstev imajo v… »

Slovenke za uvod naletele na previsoko oviro

SiolNET 18.08.2023
Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na svoji prvi tekmi evropskega prvenstva morala priznati premoč favoriziranim Poljakinjam. Te so bile v Gentu boljše s 3:0 (19, 14, 19). Branilke naslova Italijanke so zvečer gladko odpravile Švico… »

Udaren začetek turnirja v Krakovu: Slovenija zanesljivo ugnala Poljsko

RTV Slovenija 18.08.2023
Slovenski odbojkarji so z odliko začeli nastope na Wagnerjevem memorialu, ki jim prinaša zadnje tri preizkuse pred začetkom letošnjega evropskega prvenstva. Uvodoma so v Krakovu s 3:0 odpravili gostitelje Poljake. Na Poljskem jih čakata še dve… »

Slovenke za uvod brez moči proti Poljakinjam

Delo 18.08.2023
Izbranke selektorja Marca Bonitte prvo tekmo evropskega prvenstva izgubile proti favorizirani Poljski. Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je odigrala svojo prvo tekmo na evropskem prvenstvu, ki ga skupaj gostijo Belgija, Italija, Nemčija in… »

Poljakinje premočne, Slovenke začele s porazom

Zurnal24 18.08.2023
Odbojkarice Slovenije so evropsko prvenstvo začele s porazom brez dobljenega niza. Ženska odbojkarska reprezentanca Slovenije je v belgijskem Gentu na uvodni tekmi skupine A evropskega prvenstva doživela poraz proti favorizirani Poljski (3:0). Tretji… »

Slovenci razbili Poljake in utišali dvorano

Zurnal24 18.08.2023
Odbojkarji Slovenije so odlično začeli pripravljalni turnir. Odbojkarska reprezentanca Slovenije je na uvodni tekmi memoriala Huberta Wagnerja v Krakovu, kjer so se slovenski športniki danes že veselili enega svetovnega naslova, ugnala gostiteljico… »

Na Poljskem zvezdniška generalka, v Belgiji gre že zares

Delo 18.08.2023
Žensko odbojkarsko reprezentanco danes čaka uvodna tekma EP proti Poljski (20:00). Moška reprezentanca prav tako proti Poljakom začenja Wagnerjev memorial. V nadaljevanju preberite: Pred slovensko žensko odbojkarsko reprezentanco je velik izziv. V… »

Znova Poljska za začetek

Dnevnik 18.08.2023
Evropsko prvenstvo za odbojkarice, ki poteka v štirih državah (Belgiji, Italiji, Nemčiji, Estoniji), je že v polnem zamahu, slovenska izbrana vrsta pa bo svojo prvo tekmo v skupini A igrala nocoj. Ob 20. uri se bo v Gentu pomerila s Poljsko. V skupini… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem