Povezane novice

Pobeg uspel, Rogliča čuvali kolegi

Zurnal24 18.08.2023
Končana je četrta etapa kolesarske dirke po Burgosu. Španski kolesar Oier Lazkano (Movistar) je zmagovalec četrte razgibane etape dirke po Burgosu med Santa Gadea del Cidom in Pradoluengom (157 km). Slovenski kolesarski as Primož Roglič… »

Lazkano najmočnejši v ubežni skupini, Roglič zanesljivo zadržal skupno vodstvo

RTV Slovenija 18.08.2023
Oier Lazkano (Movistar), aktualni španski prvak, je zmagovalec 4. etape na Dirki po Burgosu, kjer v vodstvu skupnega seštevka ostaja Primož Roglič (Jumbo Visma). 23-letni Bask je zmagal šestič v karieri. Na zaključnem vzponu tretje kategorije… »

Špancu se je beg obrestoval, Roglič brez pretresov

SiolNET 18.08.2023
Španec Oier Lazkano (Movistar) je zmagovalec četrte, predzadnje etape Dirke po Burgosu. Lazkano je bil najhitrejši v strmem zaključku boja ubežne deveterice kolesarjev na 157 kilometrov dolgi etapi od kraja Santa Gadea del Cid do Pradoluenga. Primož… »

Lazkano zmagovalec četrte etape dirke po Burgosu, Roglič ostaja vodilni

Dnevnik 18.08.2023
Španski kolesar Oier Lazkano (Movistar) je zmagovalec četrte razgibane etape dirke po Burgosu med Santa Gadea del Cidom in Pradoluengom (157 km). Slovenski kolesarski as Primož Roglič (Jumbo-Visma) je pred sobotno zadnjo etapo zadržal majico… »

Takšen podvig je uspel Rogliču z zadnjo zmago

Zurnal24 18.08.2023
Slovenski kolesarski as je prišel do izjemnega dosežka. Primož Roglič (Jumbo-Visma) je na dirki po Burgosu dobil tretjo etapo. V ciljnem sprintu je zanesljivo premagal Aleksandra Vlasova (Bora-Hansgrohe), Adama Yatesa (UAE Team Emirates) in Damiena… »

Novice dneva »

Velik poraz za Sunaka, kralj čaka na odstopno izjavo

Zurnal24 pred eno uroše 2 povezani

Vroče borzno polletje

Finance.si pred 5 uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem