Povezane novice

Pozor, Arso prižgal alarm za točo!

Zurnal24 18.08.2023
Vroče bo, a z nemirnim ozračjem. Vremenoslovci na Agenciji za okolje RS (Arso) so za danes napovedali sončen dan s spremenljivo oblačnostjo. Po njihovih napovedih bodo popoldne nastajale krajevne plohe in nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od… »

Po državi mogoče krajevne plohe in nevihte, previdnost potrebna predvsem na območjih plazov

RTV Slovenija 18.08.2023
Slovenijo je dosegla manjša višinska motnja, zaradi katere je povečana verjetnost nastanka krajevnih ploh in neviht. Geološki zavod opozarja na povečano nevarnost sproščanja nestabilnega materiala na območju plazov, ki so se sprožili ob nedavni… »

Izdali rumeno opozorilo; ponekod so možna razlivanja

Nova 24TV 18.08.2023
Foto: Freepik Vremenoslovci na Agenciji za okolje RS (Arso) za danes napovedujejo sončen dan s spremenljivo oblačnostjo, a tudi kakšna nevihta se lahko pojavi. Po nekaterih napovedih bodo predvsem sredi dneva in popoldne lahko nastale krajevne plohe in… »

Sredi dneva in popoldne se obetajo krajevne plohe in nevihte

SiolNET 18.08.2023
Slovenijo je dosegla manjša višinska motnja, zaradi katere bo po navedbah Arsa povečana verjetnost nastanka krajevnih ploh in neviht. Geološki zavod Slovenije opozarja, da ob napovedanih padavinah z možnostjo lokalnih nalivov obstaja povečana… »

Vreme: Sredi dneva in popoldne krajevne plohe in nevihte

Dnevnik 18.08.2023
Slovenijo je dosegla manjša višinska motnja, zaradi katere bo po navedbah Arsa povečana verjetnost nastanka krajevnih ploh in neviht. Geološki zavod Slovenije opozarja, da ob napovedanih padavinah z možnimi lokalnimi nalivi obstaja povečana… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem