Povezane novice

Trgovine bodo skladno z odlokom civilne zaščite odprte le še to nedeljo

RTV Slovenija 18.08.2023
Trgovine bodo skladno z odlokom poveljnika civilne zaščite Srečka Šestana, ki omogoča odprtje prodajaln z živili, tehničnim blagom ali otroško opremo ob nedeljah in praznikih, lahko odprte le še to nedeljo. Odredba je bila namreč danes… »

Trgovine bodo to nedeljo še zadnjič odprte

Delo 18.08.2023
S ponedeljkom bo odlok poveljnika civilne zaščite, ki omogoča odprtje prodajaln ob nedeljah in praznikih, preklican. To nedeljo bodo trgovine še zadnjič odprte po odloku, ki ga je zaradi odpravljanja posledic poplav sprejel poveljnik civilne… »

Trgovinam ob nedeljah odklenkalo

Zurnal24 18.08.2023
Trgovine bodo skladno z odlokom poveljnika civilne zaščite Srečka Šestana, ki omogoča odprtje prodajaln z živili, tehničnim blagom ali otroško opremo ob nedeljah in praznikih, lahko odprte le še to nedeljo. V ponedeljek bo odlok, ki ga je izdal… »

Trgovine bodo lahko odprte le še to nedeljo, sindikat trgovcev kritičen

Dnevnik 18.08.2023
Trgovine bodo skladno z odlokom poveljnika civilne zaščite Srečka Šestana, ki omogoča odprtje prodajaln z živili, tehničnim blagom ali otroško opremo ob nedeljah in praznikih, lahko odprte le še to nedeljo. Sindikat delavcev pa trgovine poziva k… »

Trgovine bodo odprte le še to nedeljo

SiolNET 18.08.2023
Sindikat delavcev trgovine poziva k omejitvi krajevne in časovne veljavnosti odloka za možnost odprtja prodajaln ob nedeljah, ki so ga pristojni izdali zaradi katastrofalnih poplav v začetku meseca. Kritični so do tistih trgovcev, ki katastrofo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem