Povezane novice

Olimpija z novim Portugalcem, Brnić iz Maribora v Olympiacos, Ikwuemesi zapustil Celje

RTV Slovenija 18.08.2023
Portugalski nogometaš Diogo Costa Pinto je nova okrepitev ljubljanske Olimpije. Maribor je sporočil odhod Ivana Brnića, ki je postal novi član grškega Olympiacosa. Charles Ikwuemesi pa je zapustil Celje, je potrdil tudi slovenski klub. 24-letni… »

Maribor potrdil odhodno bombo, Portugalec nova okrepitev Olimpije

SiolNET 18.08.2023
V pričakovanju novih izzivov se je Olimpiji pridružil Diogo Costa Pinto, so sporočili iz kluba. 24-letni vezist, ki je doslej za Casa Pia nastopal v portugalskem najmočnejšem prvenstvu, je s klubom sklenil sodelovanje do leta 2026. Pri Mariboru pa so… »

Ikwuemesi tudi uradno v Salernitani

Delo 18.08.2023
Nigerijec je tako postal že nekdanji nogometaš Celja. Nigerijec Charles Chukwubuikema Ikwuemesi se iz nogometnega kluba Celje seli k italijanski Salernitani, s katero je podpisal štiriletno pogodbo. Novico, o kateri se glasno govori že nekaj dni, so… »

Dan po uspehu Celjanom uspel še najdražji prestop

Zurnal24 18.08.2023
Celjani prejeli lepo odškodnino. Nogometni klub Celje je le dan po uvrstitvi v zadnji kvalifikacijski krog konferenčne lige, kjer se bo pomeril z Maccabijem iz Tel Aviva, izpeljal še prestop, ki bo klubu iz knežjega mesta prinesel doslej najvišji… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem