Povezane novice

Čeh s 65,95 m zanesljivo v finale, Američani s svetovnim rekordom zlati v mešani štafeti

RTV Slovenija 19.08.2023
Svetovni prvak Kristjan Čeh se je prvi dan svetovnega prvenstva v Budimpešti zanesljivo uvrstil v finale meta diska. V prvi seriji je vrgel 65,95 metra, kar je bilo največ v drugi skupini, a 55 cm manj od norme 66,50 m, ki pa je ni presegel nihče… »

Čeha čaka neizprosen boj za medaljo, že prvi dan padel svetovni rekord

SiolNET 19.08.2023
Aktualni svetovni prvak v metu diska Kristjan Čeh je opravil kvalifikacije za finale na svetovnem prvenstvu v Budimpešti. V svoji drugi kvalifikacijski skupini je imel najboljši dosežek, a skupno tretjega, saj sta v prvi od njega dlje zalučala disk… »

Čeh tretji v kvalifikacijah

Delo 19.08.2023
Na prvi stopnji tekmovanja v metu diska v Budimpešti sta ga prehitela Šved Daniel Ståhl in Litovec Mykolas Alekna. Svetovni prvak v metu diska Kristjan Čeh je v kvalifikacijah na svetovnem prvenstvu v atletiki v Budimpešti dosegel tretji izid s 65,95… »

Špancem prva lovorika na svetovnem prvenstvu v Budimpešti

Delo 19.08.2023
V hoji na 20 kilometrov je zmago slavil Alvaro Martin. Zvečer se bo na štadionu Nacionalnega atletskega centra predstavil tudi slovenski as Kristjan Čeh. Španec Alvaro Martin je osvojil prvo zlato na 19. svetovnem prvenstvu v atletiki, ki se je danes… »

V pričakovanju slovenskih kolajn in svetovnih rekordov

Delo 19.08.2023
Slovenska reprezentanca je v Budimpešto odpotovala v trinajstčlanski zasedbi s Kristjanom Čehom na čelu, ki bo branil lanski naslov svetovnega prvaka. V nadaljevanju preberite: Danes se je v Budimpešti začelo devetnajsto svetovno prvenstvo v… »

Začenja se atletski spektakel v Budimpešti

SiolNET 19.08.2023
Danes na novozgrajenem stadionu Nacionalnega atletskega središča v Budimpešti že potekajo prve tekme 19. svetovnega prvenstva v atletiki. To je največji športni dogodek v novejši zgodovini Madžarske, gosti pa več kot dva tisoč športnikov iz 202… »

Štajerski velikan v nasprotju z mnogimi ne beži od vloge favorita

Delo 19.08.2023
Kristjan Čeh najbolj vroče slovensko železo na atletskem SP v Budimpešti. S kolajno se spogledujeta tudi Anita Horvat in Tina Šutej. Bogat nagradni sklad. V nadaljevanju preberite: Kaj od 19. svetovnega prvenstva v atletiki, ki se danes začenja v… »

Lyles verjame, da je lahko hitrejši od Bolta

Dnevnik 19.08.2023
Že prvi vikend svetovnega prvenstva v atletiki v Budimpešti se obeta nekaj vrhuncev, v ospredju zanimanja pa bosta Američana Ryan Crouser in Noah Lyles. Kristjana Čeha že danes čakajo kvalifikacije v metu diska. Svetovno prvenstvo v Budimpešti se… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem