Povezane novice

"Eliminirali" približno 150 ukrajinskih vojakov, ki so poskušali prečkati Dneper

Zurnal24 19.08.2023
Ruska vojska je danes poročala o uspehih proti ukrajinskim silam, potem ko je prav danes ruski predsednik Vladimir Putin na jugu države obiskal poveljstvo ruskih sil v Ukrajini. Ruske sile naj bi "eliminirale" 150 ukrajinskih vojakov, ki so skušali… »

V ruskem raketnem napadu več mrtvih

Delo 19.08.2023
Ruske sile naj bi eliminirale 150 ukrajinskih vojakov, ki so skušali prečkati reko Dneper na območju pod rusko zasedbo. V ruskem raketnem napadu na mesto Černigiv na severu Ukrajine je bilo danes ubitih najmanj sedem ljudi, med njimi tudi otrok, več… »

Umrla tudi šetletna deklica, več otrok ranjenih

Zurnal24 19.08.2023
V ruskem raketnem napadu na mesto Černigiv na severu Ukrajine je bilo danes ubitih najmanj sedem ljudi, 90 je ranjenih, so sporočile ukrajinske oblasti. Med žrtvami so tudi otroci. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je na Telegramu sporočil, da… »

V ruskem napadu na severu Ukrajine več mrtvih in ranjenih

Dnevnik 19.08.2023
V ruskem raketnem napadu na mesto Černigiv na severu Ukrajine je bilo danes ubitih najmanj sedem ljudi, več kot 100 je ranjenih, so sporočile ukrajinske oblasti. Med žrtvami so tudi otroci. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je na Telegramu… »

[Video] 6 mrtvih v ruskem terorističnem napadu na gledališče

Nova 24TV 19.08.2023
Ena izmed žrtev napada na gledališče. Ob pokojni sedi mož. Vir: Twitter. Ruske sile so v napadu na gledališče v mestu Černigov po zadnjih podatkih povzročile 6 smrtnih žrtev in 11 ranjenih. Vse žrtve so bili civilisti, med njimi tudi otroci… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem