Povezane novice

Roglič dobil tudi zadnjo etapo in potrdil skupno zmago

RTV Slovenija 19.08.2023
Primož Roglič (Jumbo Visma) je zmagal na zahtevni zadnji etapi Dirke po Burgosu in potrdil skupno zmago, kar je najboljša popotnica pred 78. Vuelto. Z istim časom sta v cilj prišla Adam Yates (UAE Team Emirates) in Aleksandr Vlasov (Bora Hansgrohe)… »

Roglič z zmago do skupnega slavja na dirki po Burgosu

Dnevnik 19.08.2023
Slovenski kolesarski as Primož Roglič (Jumbo Visma) je na najboljši možni način potrdil skupno zmago na dirki po Burgosu. Na zadnji, 160 km dolgi etapi med Golmayom in Lagunas de Neilo, ki se je končala s sedemkilometrskim vzponom s povprečnim… »

Roglič pokoril tekmece, z etapno potrdil tudi skupno zmago

Zurnal24 19.08.2023
Slovenski kolesarski as je dobil še drugo od petih etap na dirki po Burgosu. Primož Roglič (Jumbo-Visma) je potrdil izjemno formo pred začetkom dirke po Španiji, kjer bo lovil že svojo četrto skupno zmago, peto na tritedenskih dirkah. Letos je… »

Primož Roglič z zmago do skupnega slavja

Delo 19.08.2023
Slovenski kolesarski as dobil generalko za dirko po Španiji. Slovenski kolesarski as Primož Roglič (Jumbo Visma) je na najboljši možni način potrdil skupno zmago na dirki po Burgosu. Na zadnji, 160 km dolgi etapi med Golmayom in Lagunas de Neilo, ki… »

Primož Roglič v velikem slogu do novega uspeha! Sanjski niz se nadaljuje.

SiolNET 19.08.2023
Slovenski kolesarski šampion Primož Roglič nadaljuje pravljično leto 2023. Osvojil je še četrto večetapno dirko, hkrati bil najhitrejši tudi v zadnji etapi Dirke po Burgosu, potem ko se je v zaključku ciljnega vzpona odpeljal tekmecema Adamu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem