Povezane novice

Gajser peti na Nizozemskem: Pričakoval sem še več

RTV Slovenija 20.08.2023
Tim Gajser je na dirki svetovnega prvenstva v motokrosu v Arnhemu na Nizozemskem v razredu MXGP zasedel peto mesto, potem ko je bil peti tako v prvi kot drugi vožnji. Zmagal je Francoz Romain Febvre. V razredu MX2 je Jan Pancar končal na 15. mestu… »

Tim Gajser peti na Nizozemskem, zmaga Romainu Febvru

Delo 20.08.2023
Slovenski as je bil na dirki svetovnega prvenstva v Arnhemu peti tako v prvi vožnji kot v drugi v razredu MXGP. Pancar 15. v konkurenci MX2. Slovenski motokrosist Tim Gajser je na dirki svetovnega prvenstva v nizozemskem Arnhemu osvojil peto mesto v… »

Gajser peti na Nizozemskem

SiolNET 20.08.2023
Slovenski motokrosist Tim Gajser je na dirki svetovnega prvenstva v nizozemskem Arnhemu v razredu MXGP osvojil peto mesto, potem ko je bil peti tako v prvi kot drugi vožnji. Zmagal je Francoz Romain Febvre. V razredu MX2 je drugi slovenski predstavnik v… »

Italijan tudi drugi dan zapored nepremagljiv

Delo 20.08.2023
V Spielbergu je tako v soboto kot tudi v nedeljo blestel Ducatijev adut Francesco Bagnala. Naslednja dirka čez dva tedna v Barceloni. Italijan Francesco Bagnaia (Ducati) je zmagovalec preizkušnje svetovnega prvenstva v motociklizmu za VN Avstrije na… »

Italijan še enkrat več nezaustavljiv

SiolNET 20.08.2023
Italijan Francesco Bagnaia (Ducati) je zmagovalec preizkušnje svetovnega prvenstva v motociklizmu za VN Avstrije na Spielbergu. Na tem prizorišču je tako zmagal še drugič po sobotni sprinterski dirki. Danes sta za njim najmanj zaostala Južnoafričan… »

Srečen konec tedna za italijanskega asa

Zurnal24 20.08.2023
Bagnaia v Avstriji dobil še klasično preizkušnjo motoGP. Italijan Francesco Bagnaia (Ducati) je zmagovalec preizkušnje svetovnega prvenstva v motociklizmu za VN Avstrije na Spielbergu. Na tem prizorišču je tako zmagal še drugič po sobotni… »

Bagnaia v Spielbergu dobil še klasično preizkušnjo

RTV Slovenija 20.08.2023
Francesco Bagnaia (Ducati) je zmagovalec nedeljske preizkušnje svetovnega prvenstva v motociklizmu za VN Avstrije v Spielbergu. Na tem prizorišču je tako zmagal še drugič po sobotni sprinterski dirki. Danes sta za njim najmanj zaostala Južnoafričan… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem