Povezane novice

Slovenski dijak Peter Andolšek najboljši mladi astronom na svetu

Dnevnik 20.08.2023
S 16. mednarodne olimpijade iz astronomije, ki se je zaključila minuli konec tedna na Poljskem, je Ribničan Peter Andolšek prinesel zlato medaljo in naziv najboljši mladi astronom na svetu. Andolškov uspeh za njegove bližnje ni presenečenje, saj je… »

Slovenski dijak najboljši mladi astronom na svetu

Mladina 20.08.2023
Slovenska ekipa se s 16. mednarodne olimpijade iz astronomije in astrofizike vrača z eno zlato, dvema srebrnima in eno bronasto medaljo ter pohvalo. Skupni zmagovalec olimpijade je postal Peter Andolšek z Gimnazije Bežigrad. S 16. mednarodne olimpijade… »

Slovenski dijak najboljši mladi astronom na svetu

SiolNET 20.08.2023
S 16. mednarodne olimpijade iz astronomije in astrofizike, ki se je v soboto zaključila v poljskem mestu Katovice, se slovenska ekipa vrača z eno zlato, dvema srebrnima in eno bronasto medaljo ter pohvalo. Skupni zmagovalec olimpijade je postal Peter… »

Peter Andolšek najboljši mladi astronom na svetu

Delo 20.08.2023
Zelo uspešni so bili tudi drugi slovenski tekmovalci. Peter Andolšek je skupni zmagovalec 16. mednarodne olimpijade iz astronomije in astrofizike, ki je potekala na Poljskem. Slovenska ekipa se domov vrača z zlato medaljo, dvema srebrnima, eno bronasto… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem