Povezane novice

Slovenke bile priča mali učni uri svetovnih prvakinj

Dnevnik 20.08.2023
Slovenske odbojkarice so po uvodnih treh tekmah v skupini A evropskega prvenstva v Gentu še brez točke. Najbližje so ji bile v soboto, ko so z Belgijo izgubile z 1:3 (-18, -20, 21, -32), po Poljski pa jih je v nedeljo s 3:0 (20, 11, 15) premagala še… »

Slovenke klonile proti favorizirani Srbiji

Zurnal24 20.08.2023
Tretji poraz slovenskih odbojkaric na EP. Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na tretji tekmi skupinskega dela letošnjega evropskega prvenstva v Belgiji, Italiji, Nemčiji in Estoniji v Gentu izgubila proti Srbiji z 0:3 (-20, -11, -15). Po… »

Slovenke proti Srbkinjam v prvem nizu še držale korak, nato pa brez možnosti

RTV Slovenija 20.08.2023
Slovenske odbojkarice so po porazih proti Poljski in Belgiji izgubile tudi na tretjem, še zahtevnejšem obračunu na evropskem prvenstvu v Gentu. Evropske podprvakinje izpred dveh let in lanske svetovne prvakinje Srbkinje so bile boljše s 3:0. Slovenke… »

Tretji poraz slovenskih odbojkaric na evropskem prvenstvu

Delo 20.08.2023
Od izbrank selektorja Marca Bonitte je bila uspešnejša tudi reprezentanca Srbije. Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v tretjem nastopu v skupinskem delu evropskega prvenstva v Belgiji, Italiji, Nemčiji in Estoniji danes v Gentu izgubila… »

Slovenke proti velikim favoritinjam brez možnosti

SiolNET 20.08.2023
Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na svoji tretji tekmi evropskega prvenstva doživela še tretji poraz. Slovenke tokrat niso bile kos eni najboljših reprezentanc na svetu, aktualnim svetovnim prvakinjam in evropskim podprvakinjam Srbkinjam… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem