Povezane novice

Ministrica predlaga prestavitev pogajanj v 2025

Delo 21.08.2023
Sanja Ajanović Hovnik je kot razlog sindikatom javnega sektorja navedla sanacijo države po uničujočih poplavah. Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik je sindikatom danes predlagala, da bi odpravljanje plačnih nesorazmerij v javnem… »

Ministrica predlaga preložitev plačne reforme

Dnevnik 21.08.2023
Vlada zaradi nedavnih poplav sindikatom predlaga, da se odprava plačnih nesorazmerij in prehod na nov plačni sistem zgodita januarja 2025, to je eno leto kasneje, kot je bilo predvideno. Sindikalisti temu ne nasprotujejo, a pričakujejo, da bodo k… »

Sindikati predlagali, koga dodatno obdavčiti, a ministrico skrbi odziv EU

Zurnal24 21.08.2023
Pogajanja bodo nadaljevali čez teden dni. Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik je sindikatom danes predlagala, da bi odpravljanje plačnih nesorazmerij v javnem sektorju in prehod na nov plačni sistem začeli leto pozneje, kot so… »

Ministrica predlaga preložitev začetka odpravljanja nesorazmerij in uveljavljanja novega plačnega sistema

Mladina 21.08.2023
Razlog za preložitev je sanacija države po uničujočih poplavah. Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik je sindikatom danes predlagala, da bi odpravljanje plačnih nesorazmerij v javnem sektorju in prehod na nov plačni sistem začeli leto… »

Vlada predlaga zamik plačne reforme v javnem sektorju za eno leto

RTV Slovenija 21.08.2023
Pogajanja o novem plačnem sistemu so se nadaljevala s predlogom vlade o zamiku začetka izvajanja plačne reforme in s tem tudi začetkom prehoda na novo plačno lestvico, ki bi se premaknil na leto 2025. Razlog pa je sanacija države po uničujočih… »

Vlada predlaga enoletni zamik pri prehodu na nov plačni sistem

SiolNET 21.08.2023
Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik je sindikatom danes predlagala, da bi odpravljanje plačnih nesorazmerij v javnem sektorju in prehod na nov plačni sistem začeli leto pozneje, kot so načrtovali doslej, torej s 1. januarjem 2025, ne… »

Vlada in sindikati javnega sektorja / Nadaljevanje pogajanj

Mladina 21.08.2023
Po enomesečnem poletnem premoru bodo danes znova sedli za skupno mizo in se dogovorili o nadaljevanju pogajanj o prenovi plačnega sistema in odpravi plačnih nesorazmerij. Vlada in sindikati javnega sektorja bodo po enomesečnem poletnem premoru danes… »

Po mesecu premora vlada in sindikati javnega sektorja nadaljujejo pogajanja

SiolNET 21.08.2023
Vlada in sindikati javnega sektorja bodo po enomesečnem poletnem premoru danes znova sedli za skupno mizo ter se dogovorili o nadaljevanju pogajanj o prenovi plačnega sistema in odpravi plačnih nesorazmerij. Pričakovati je, da bodo spregovorili tudi o… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem