Povezane novice

Finančna pomoč predvidoma v treh svežnjih

Delo 21.08.2023
Po prvi pomoči, za katero je vlada dodelila deset milijonov, še izredna socialna pomoč in povračilo škode. »Ne glede na delo, ki smo ga vsi opravili na terenu v preteklih dneh, smo polni idej, kaj je še treba narediti, kako bi določene zadeve… »

Mesec: Ljudje bodo prejeli pomoč v višini sedemkratnika minimalnih življenjskih stroškov #video

SiolNET 21.08.2023
"Na vladi bo 1. septembra sprejet interventni zakon. Ljudje bodo lahko prišli do resnih podpor. Tisti, ki so jih poplave najbolj prizadele, bodo prejeli pomoč v višini sedemkratnika minimalnih življenjskih stroškov," je napovedal Mesec in dodal, da… »

Mesec dosedanjo vladno pomoč prizadetim v ujmi opisal kot “gasilsko akcijo”

Nova 24TV 21.08.2023
Minister za delo Luka Mesec (Foto: STA) Vlada bo v drugi paket pomoči, interventni zakon po nedavni ujmi, zapisala tudi predlog, po katerem bi tisti, ki so utrpeli resno škodo, prejeli pomoč v višini sedemkratnika minimalnih življenjskih stroškov… »

Mesec / »Resno prizadeti v poplavah bodo prejeli sedemkratnik minimalnih življenjskih stroškov«

Mladina 21.08.2023
Upravičenost do sredstev bodo, če bo predlog sprejet, ugotavljali pristojni centri za socialno delo. Vlada bo v interventni zakon po nedavni ujmi zapisala tudi predlog, po katerem bi tisti, ki so utrpeli resno škodo, prejeli pomoč v višini… »

MESEC NAPOVEDAL: Resno prizadeti v poplavah bodo prejeli sedemkratnik minimalnih življenjskih stroškov

Regional 21.08.2023
Vlada bo v interventni zakon po nedavni ujmi zapisala tudi predlog, po katerem bi tisti, ki so utrpeli resno škodo, prejeli pomoč v višini sedemkratnika minimalnih življenjskih stroškov, je na novinarski konferenci po sestanku vlade s humanitarnimi… »

Mesec: Prostovoljstvo na terenu usiha, zavedati se moramo, da bo sanacija trajala

RTV Slovenija 21.08.2023
Predstavniki humanitarnih organizacij so opozorili, da psihosocialne stiske vidijo predvsem pri starejših, pri tistih, ki jim je odplavilo premoženje, je dejal minister Luka Mesec. Pozval je k nadaljevanju prostovoljstva, saj bo sanacija trajala… »

"Pomoč bo za vse in ne le za tiste, ki že prejemajo socialno pomoč"

Zurnal24 21.08.2023
Pomoč poplavljenim najprej sprotna, nato pa še pomoč za sanacijo bivališč. "Zadnje tedne smo se ukvarjali z gasilsko akcijo, neposredno pomočjo, odstranjevanje posledic. Po 1. septembru prihaja novo obdobje, začel bo veljati interventni zakon in… »

Mesec: Resno prizadeti v poplavah bodo prejeli sedemkratnik minimalnih življenjskih stroškov

Dnevnik 21.08.2023
Vlada bo v interventni zakon po nedavni ujmi zapisala tudi predlog, po katerem bi tisti, ki so utrpeli resno škodo, prejeli pomoč v višini sedemkratnika minimalnih življenjskih stroškov, je na novinarski konferenci po sestanku vlade s humanitarnimi… »

Predsednik vlade se bo srečal s predstavniki humanitarnih organizacij

Mladina 21.08.2023
Spregovoril bo o nadaljnjih ukrepih za pomoč ljudem, ki so v nedavni vodni ujmi utrpeli škodo. Predsednik vlade Robert Golob se bo popoldne srečal s predstavniki humanitarnih organizacij in z njimi spregovoril o nadaljnjih ukrepih za pomoč ljudem, ki… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem