Povezane novice

Golob: Bankam 48 ur za predloge, kako bodo pomagale ljudem

Delo 22.08.2023
Zavarovalnice zagotovile, da težav z izplačili škode ne bo. »Skrajni čas, da se vsi, tako zavarovalnice kot banke, zavedo resnosti trenutka – ne da je to prepuščeno samo ljudem. Vzeli smo si 48 ur, zato da pridejo tudi banke s predlogi, kako bodo… »

Arhar o bančnih odpisih dolgov: Če ni, še vojska ne vzame

RTV Slovenija 22.08.2023
Predstavniki vlade so se sešli s predstavniki zavarovalnic in bank. Vlada pa je nadaljevala obravnavo predlogov rešitev interventnega zakona, ki naj bi ga potrdili že na četrtkovi seji vlade. "Predlagane rešitve in ukrepi po eni strani spreminjajo in… »

Golob: Banke imajo 48 ur za predloge ukrepov

Dnevnik 22.08.2023
Predsednik vlade Robert Golob je dal danes predstavnikom bank in zavarovalnic jasno vedeti, da bodo morale tudi same prispevati pri sanaciji po uničujočih poplavah. Banke imajo 48 ur časa, da predstavijo konkretne predloge, kako bodo pomagale ljudem… »

Golob / »Skrajni čas je, da se tako zavarovalnice kot banke zavejo resnosti trenutka«

Mladina 22.08.2023
Banke sicer že odlagajo poplačila posojil za komitente, ki jih zaradi poplav ne morejo odplačevati. Skrajni čas je, da se tako zavarovalnice kot banke zavejo resnosti trenutka, je po srečanjih s predstavniki bank in zavarovalnic o katastrofalnih… »

Pozornost zavarovalnic je že usmerjena na jesen, bankam 48-urni rok

SiolNET 22.08.2023
Predstavniki zavarovalnic in premier Robert Golob so se danes na sestanku v Ljubljani strinjali, da je treba stopiti skupaj pri odpravljanju posledic poplav in vzpostaviti učinkovit program sanacije, je sporočilo zavarovalno združenje. Podpirajo… »

Velika pričakovanja Goloba pred sestankom, po tem pa tole ...

Zurnal24 22.08.2023
Predstavniki zavarovalnic in premier Robert Golob so se danes na sestanku v Ljubljani strinjali, da je treba stopiti skupaj pri odpravljanju posledic poplav in vzpostaviti učinkovit program sanacije, je sporočilo zavarovalno združenje. Podpirajo… »

GOLOB IN JANŠA SE STRINJATA: Enotnost politike pri sprejemanju ukrepov za odpravljanje posledic poplav je nujna

Regional 22.08.2023
Predsednik vlade Robert Golob in predsednik SDS Janeza Janša sta v včerajšnjem pogovoru za oddajo 24ur zvečer na POP TV znova poudarila nujnost enotnega nastopa politike pri sprejemanju ukrepov za odpravljanje posledic poplav. Janša je zagotovil… »

Golob in Janša poudarila enotnost politike pri sprejemanju ukrepov

Mladina 22.08.2023
Predsednik vlade in prvak opozicije sta spregovorila o Sloveniji po poplavah. Predsednik vlade Robert Golob in predsednik SDS Janeza Janša sta v pogovoru za oddajo 24ur Zvečer na POP TV znova poudarila nujnost enotnega nastopa politike pri sprejemanju… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem