Povezane novice

Biden: Ne vem točno, kaj se je zgodilo, ampak nisem presenečen #video

SiolNET 23.08.2023
Vodja zloglasne paravojaške skupine Wagner Jevgenij Prigožin naj bi umrl v letalski nesreči v Rusiji. Bil je namreč na seznamu desetih potnikov letala, ki je letelo z moskovskega letališča Šeremetjevo v Sankt Peterburg. Vsi na krovu so umrli… »

V obstreljevanju v Ukrajini ubitih najmanj osem ljudi. Poškodovana zgradba v Moskvi.

RTV Slovenija 23.08.2023
V ruskem obstreljevanju dveh vasi blizu mesta Liman na vzhodu Ukrajine so bili pozno v torek ubiti trije ljudje, še najmanj štirje ljudje so bili ubiti, ko so ruske rakete zadele šolo v regiji Sumi na severovzhodu države. Žrtev je bila tudi v… »

V obstreljevanju Ukrajine trije mrtvi, uničeno poslopje žitne infrastrukture

Nova 24TV 23.08.2023
Obstreljevanje Odese (Foto: epa) V ruskem obstreljevanju dveh vasi blizu mesta Liman na vzhodu Ukrajine so bili v torek ubiti trije ljudje, še dva pa sta bila ranjena, so sporočile lokalne oblasti. V napadu z droni so bila medtem zadeta poslopje žitne… »

Rusija / Razrešitev generala Sergeja Surovikina

Mladina 23.08.2023
Položaj poveljnika ruskih zračno-vesoljskih sil bo začasno opravljal generalpolkovnik Viktor Afzalov, sicer vodja glavnega štaba zračnih sil. Rusija je po poročanju lokalnih medijev s položaja odstavila generala Sergeja Surovikina, nekdanjega… »

Video: Trenutek napada drona v središču Moskve

Zurnal24 23.08.2023
Dva drona so sestrelili, tretji pa je padel na poslopje v središču mesta. Območje Moskve je bilo danes po navedbah tamkajšnjih oblasti znova tarča napadov z droni. Dva so sestrelili, tretji pa je padel na poslopje v središču mesta, ki je sicer še… »

Rusija zamenjala generala Surovikina, ki je izginil po uporu skupine Wagner

RTV Slovenija 23.08.2023
Rusija je imenovala novega poveljnika zračno-vesoljskih sil, ki bo zamenjal generala Sergeja Surovikina, potem ko ga ni bilo več na spregled že od junijskega upora plačancev najemniške vojske Wagner. Govorice o zamenjavi 56-letnega Surovikina so se… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem