Povezane novice

Slovenijo prešlo nekaj večjih nevihtnih celic

RTV Slovenija 23.08.2023
Slovenijo je prešel večji sistem nevihtnih celic. Med drugim je prešel Gornji Grad, Luče, Solčavo, Črno na Koroškem in Dravograd, od koder poročajo o toči. Večji nevihtni pas je malo po 15. uri dosegel Koroško. Arsova diagnostična orodja… »

Nevihtni pas dosegel Koroško, voda vdrla v hišo

SiolNET 23.08.2023
"Nevihtni pas je že dosegel Koroško. Glede na intenzivnost radarskih odbojev verjetno beležimo močne nalive. O toči še ni poročanj. Tudi severozahod Slovenije bo v uri ali dveh na udaru nalivov," opozarjajo na Neurje.si. Na zgornji fotografiji je… »

Začelo se je: Velik nevihtni sistem dosegel Slovenijo, tako se bo gibalo

Zurnal24 23.08.2023
Opozorilo pred nalivi, močnimi sunki vetra in točo. "Večji nevihtni sistem je od severa dosegel območje Koroške in se pomika proti jugu. Diagnostična orodja za spremljanje neviht kažejo na to, da nevihtni sistem lahko spremljajo nalivi, močni… »

Slovenijo dosegel večji nevihtni sistem, aktivnost bo predvidoma vztrajala do večernih ur

Necenzurirano 23.08.2023
Kot so napovedali slovenski meteorologi, se je nevihtno dogajanje začelo na jugu Avstrije. Prve nevihte so že prečkale mejo. Agencija RS za okolje (Arso) je namreč za sever Slovenije izdala oranžno vremensko opozorilo, za preostale slovenske regije… »

Opozorilo: Toča, močnejši nalivi, tako se bodo gibale nevihte

Zurnal24 23.08.2023
Nevihte bodo potovale v smeri proti jugu, jugovzhodu, zato se lahko pomaknejo tudi nad osrednji del države, kakor tudi nad Štajersko. Danes in jutri bo sončno in vroče. Sredi dneva in popoldne so predvsem v severnem delu države možne nevihte… »

Pred današnjimi nevihtami svetujejo previdnost

Delo 23.08.2023
Ob močnejši nevihti ali nalivu bi namreč lahko narasli hudourniški vodotoki in se prožili plazovi. Po nekaj vročih, a vremensko mirnih dneh bo popoldne ozračje nad vzhodnimi Alpami nestabilno. Že sredi dneva se bodo nad južno Avstrijo razvile… »

Za severno polovico države zaradi možnosti neviht velja oranžno opozorilo

Dnevnik 23.08.2023
Po nekaj vročih, a sicer vremensko mirnih dneh, bo popoldne ozračje nad območjem vzhodnih Alp nestabilno. Že sredi dneva se bodo nad južno Avstrijo razvile prve nevihte, ki bodo popoldne dosegle tudi severno polovico Slovenije. Možna je kakšna… »

Arso izdal oranžno opozorilo: Možne močnejše nevihte z nalivi in točo

Necenzurirano 23.08.2023
Agencija RS za okolje (Arso) je za sever Slovenije danes izdala oranžno vremensko opozorilo, pri čemer rumeno opozorilo velja tudi za preostale slovenske regije. Po nekaj dneh vročine in predvsem stabilnega vremena se bo danes popoldne »ozračje nad… »

NAD SLOVENIJO ZNOVA PRIHAJAJO NEVIHTE! Napovedujejo sunke vetra, nalive in tudi točo!

Regional 23.08.2023
Danes bo sončno, popoldne so predvsem v severni polovici Slovenije možne posamezne nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 29 do 34, v Vipavski dolini in na Goriškem do 36 stopnij Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. V… »

Novice dneva »

Novo o nesreči helikopterja: Upanja ni več!

Zurnal24 pred 11 uramiše 5 povezanih

Golob: Fides pač izsiljuje

Dnevnik pred 58 minutamiše 5 povezanih

Dobra in slaba novica za Roberta Goloba

Zurnal24 pred eno uroše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem