Povezane novice

Nad Prigožinovo smrtjo visijo vprašaji

Dnevnik 24.08.2023
Vzroki za strmoglavljenje letala, na katerem je bil Jevgenij Prigožin, ostajajo neznanka in nemara bo za vedno tako. Ukrajina je zanikala vsako vpletenost, večina analitikov pa meni, da je tako ali drugače odgovoren Kremelj, potem ko je Prigožin… »

Prvi odziv Putina po smrti Prigožina: "Naredil je resne napake" #video

SiolNET 24.08.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin se je odzval na letalsko nesrečo, v kateri je po navedbah uradne Moskve umrl ustanovitelj plačanske skupine Wagner Jevgenij Prigožin. V televizijski izjavi je Prigožinovi družini "izrazil sožalje", Prigožina pa… »

Ruski troli angažirani tudi na javni MMC

Nova 24TV 24.08.2023
Foto: Freepik Pisali smo že o tem, da je bilo mogoče z depolitizacijo javne RTVS opaziti zapis, ki predstavlja prikrito promocija ruske agresije v Ukrajini. A daleč od tega, da je to vse. Marsikdo, ki namreč redno prebira komentarje pod članki na… »

Putin o Prigožinu; bil je nadarjen, v življenju pa je delal tudi napake

Necenzurirano 24.08.2023
Ruski predsednik se je oglasil 24. ur po stmoglavljenju letala Jevgenija Prigožina. Pravi, da je bil o nesreči obveščen šele danes zjutraj. Svojcem umrlih je izrekel sožalje. Ruski predsednik Vladimir Putin je v prvem odzivu na letalsko nesrečo, v… »

To so Putinove besede po Prigožinovi smrti

Zurnal24 24.08.2023
Ruski predsednik je danes popoldne komentiral nesrečo, v kateri je umrl Jevgenij Prigožin. Na srečanju z vodjo DNR Denisom Pušilinom je Vladimir Putin izrazil sožalje družinam umrlih v letalski nesreči v Tverski regiji. "Progožin je bil človek… »

"Prigožinova smrt bo imela katastrofalne posledice"

Zurnal24 24.08.2023
Krivijo ruske oblasti. Je Prigožinovo smrt naročil Putin? Po domnevni smrti vodje ruske najemniške vojske Wagner Jevgenija Prigožina, ki naj bi umrl v sredinem strmoglavljenju letala pri Moskvi, so nekateri kanali, ki naj bi bili povezani z Wagnerjem… »

Putin po strmoglavljenju letala izrazil sožalje. Prigožina je označil za "nadarjenega poslovneža".

RTV Slovenija 24.08.2023
Po svetu se vrstijo odzivi po domnevni smrti vodje ruske najemniške vojske Wagner Jevgenija Prigožina. Odzval se je tudi ruski predsednik Vladimir Putin, ki je po dogodku izrazil sožalje družinam umrlih, Prigožina pa je označil za nadarjenega… »

JE BILA NESREČA ALI SO GA "POSPRAVILI"? O letalski nesreči in smrti Prigožina krožijo številne teorije

Regional 24.08.2023
Po domnevni smrti vodje ruske najemniške vojske Wagner Jevgenija Prigožina, ki naj bi umrl v sredinem strmoglavljenju letala pri Moskvi, so nekateri kanali, ki naj bi bili povezani z Wagnerjem, in vojaški strokovnjaki za smrt Prigožina obtožili ruske… »

Prvi lastnik Prigožinovega letala slovensko podjetje

SiolNET 24.08.2023
Ponesrečeno letalo, s katerim je strmoglavil šef skupine Wagner Jevgenij Prigožin, je bilo staro 16 let, njegov prvi lastnik pa je bilo slovensko podjetje Linxair, izhaja iz javno dostopnih podatkov na spletu. Preden ga je kupil Wagner, je to letalo po… »

Po domnevni smrti Prigožina se vrstijo ugibanja o vzrokih za strmoglavljenje letala

RTV Slovenija 24.08.2023
Po domnevni smrti vodje ruske najemniške vojske Wagner Jevgenija Prigožina, ki naj bi umrl v strmoglavljenju letala pri Moskvi, so nekateri kanali, ki naj bi bili povezani z Wagnerjem, in vojaški strokovnjaki za Prigožinovo smrt obtožili ruske… »

Vaščan Anatolij: »Samo to bom rekel, to ni bil grom, bil je kovinski pok. Tak zvok sem že slišal«

Necenzurirano 24.08.2023
Eden od vaščanov v vasici Kuženkino v ruski regiji Tver je dejal, da je slišal eksplozijo oziroma pok, nato je pogledal proti nebu, kjer je opazil bel dim. Tako v Kremlju kot na ruskem obrambnem ministrstvu včerajšnjega strmoglavljenja letala… »

"Dokler ne bo neodvisnih dokazov, da je bil v letalu tudi Prigožin, gre zgolj za ugibanja"

SiolNET 24.08.2023
O nesreči ruskega letala, v katerem naj bi bil tudi šef zasebne vojske Wagner Jevgenij Prigožin, je za zdaj še veliko neznanega, poudarja predstojnica katedre za obramboslovje na FDV Jelena Juvan. Če je v dogodek res vpleten ruski predsednik Vladimir… »

Foto: Kristina objavila še zadnjo fotografijo, nato je sedla na letalo s Prigožinom

Necenzurirano 24.08.2023
Ruska zvezna agencija za zračni promet je že včeraj zvečer razkrila imena, navedena na seznamu potnikov na letu RA-02795. V strmoglavljenju letala Embraer Legacy 600, zasebnega letala prvega moža skupine Wagner Jevgenija Prigožina, je umrlo deset… »

Ugibanja o vzrokih strmoglavljenja se vrstijo, Kremelj še vedno molči

Delo 24.08.2023
Model letala, s katerim je potoval Jevgenij Prigožin, velja za enega najvarnejših na tržišču. Kremelj se do opoldan ni odzval na novico o smrti vodje in ustanovitelja Wagnerjeve skupine Jevgenija Prigožina, po navedbah ruske agencije za letalski… »

Skupina Wagner napoveduje maščevanje: “Smo že na poti v Moskvo, počakajte nas”

Nova 24TV 24.08.2023
Skupina Wagner napoveduje maščevanje (foto: posnetek zaslona) Ruska agencija za zračni promet Rosaviatsija je potrdila, da sta bila med desetimi potniki na krovu strmoglavljenega letala tudi šef Wagnerja Jevgenij Prigožin in ustanovitelj skupine… »

IZ SVETA SE VRSTIJO ODZIVI: Prvič po objavi smrti Prigožina se je oglasil tudi Putin (VIDEO)

Regional 24.08.2023
Iz sveta se vrstijo odzivi po domnevni smrti vodje ruske najemniške vojske Wagner Jevgenija Prigožina, ki naj bi bil med potniki, umrlimi v sredinem strmoglavljenju letala pri Moskvi. Medtem ko številne zahodne države svarijo pred špekulacijami o… »

Na letalu sumljiv zaboj vina, Wagnerjevci grozijo s pohodom na Moskvo

Zurnal24 24.08.2023
Wagnerjevi plačanci so zagrozili, da bodo vkorakali v Moskvo, potem ko so potrdili, da v letalski nesreči v bližini ruske prestolnice umrl tudi njihov vodja Jevgenij Prigožin. Pa kanalih omrežja Telegram s povezavami do Prigožina so v petek zvečer… »

So Prigožina izrinili iz Afrike in pahnili v smrt? »Kar koli se je zgodilo, se je zgodilo zelo hitro«

Necenzurirano 24.08.2023
Preiskava včerajšnje letalske nesreče, v kateri je umrlo deset ljudi, je v rokah ruskih oblasti. Če držijo navedbe o tem, kdo vse se je nahajal na letalu, je ruska skupina plačancev Wagner obglavljena. Iz javno dostopnih podatkov o letu RA-02795… »

KMALU PO TEM, KO SE JE UPRL PUTINU: Prigožin naj bi umrl v strmoglavljenju letala pri Moskvi (VIDEO)

Regional 24.08.2023
Vodja najemniške vojske Wagner Jevgenij Prigožin je bil med potniki, umrlimi v včerajšnjem strmoglavljenju letala pri Moskvi, poročajo ruske tiskovne agencije. Letalo z desetimi osebami na krovu je v večernih urah strmoglavilo med letom iz ruske… »

Video: Wagnerjevci zapretili z novim pohodom na Moskvo

Necenzurirano 24.08.2023
Obstaja eno dejstvo, da je včeraj med letom iz Moskve v Sankt Peterburg nedaleč od ruske prestolnice strmoglavilo letalo Embraer Legacy 600, ki je v lasti šefa skupine Wagner Jevgenija Prigožina. Umrli so trije člani posadke in vseh sedem potnikov… »

Prigožin umrl v strmoglavljenju letala pri Moskvi

Mladina 24.08.2023
Do strmoglavljenja je prišlo manj kot pol ure po vzletu. Vodja najemniške vojske Wagner Jevgenij Prigožin je bil med potniki, umrlimi v včerajšnjem strmoglavljenju letala pri Moskvi, poročajo ruske tiskovne agencije. Letalo z desetimi osebami na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem