Povezane novice

Med spustom po jeklenici poškodovana dva otroka in odrasla ženska

Delo 24.08.2023
Otrok iz Madžarske je bil lažje poškodovan, otrok iz Slovenije in odrasla državljanka Nemčije pa sta dobila hude poškodbe. Včeraj popoldne se je med spustom po jeklenici med Krnico in Kaninom na Bovškem zgodila nesreča. Tri osebe so bile… »

KAKO JE PRIŠLO DO NESREČE NA BOVŠKI ZIPLINE PROGI: To je bil razlog

Regional 24.08.2023
Na Bovškem so se v sredo med Krnico in Kaninom med spustom po jeklenici poškodovale tri osebe. Po prvih zbranih podatkih se je nezgoda zgodila približno sto metrov od starta, ko so osebe zadele vrh drevesa. Otrok z Madžarske se je pri tem predvidoma… »

Hujša nesreča na ziplinu v Bovcu: Poškodovana tudi dva otroka

Zurnal24 24.08.2023
Včeraj popoldne so bili bovški policisti obveščeni o nesreči med spustom po jeklenici (zipline) med Krnico in Kaninom na Bovškem, v kateri so se poškodovale tri osebe. Po prvih zbranih podatkih se je nezgoda zgodila približno sto metrov od starta… »

Med spustom po jeklenici na Bovškem poškodovani trije ljudje, med njimi dva otroka

RTV Slovenija 24.08.2023
Med spustom po jeklenici na Bovškem, med Krnico in Kaninom, so se v sredo popoldne poškodovali trije ljudje – en otrok in ena odrasla oseba huje, drugi otrok pa lažje. Po prvih ugotovitvah so med spustom zadeli v vrh drevesa. S Policijske uprave Nova… »

Nesreča med spustom po jeklenici: zadeli vrh drevesa, med poškodovanimi dva otroka

Dnevnik 24.08.2023
Pri spustu po jeklenici na Bovškem so se včeraj trije poškodovali. Zadeli naj bi vrh drevesa. Med poškodovanimi sta bila dva otroka. Nekaj po peti uri včeraj popoldan se je na Bovškem, med Krnico in Kaninom, včeraj pripetila nesreča pri spustu po… »

Bovec: med spustom po jeklenici huje poškodovan otrok iz Slovenije in 41-letna Nemka, še en otrok lažje

SiolNET 24.08.2023
Na Bovškem so se v sredo med Krnico in Kaninom med spustom po jeklenici poškodovali trije ljudje. Po prvih zbranih podatkih se je nezgoda zgodila približno sto metrov od starta, ko so zadeli vrh drevesa. Otrok iz Madžarske se je pri tem predvidoma… »

Na ziplinu so trčili v drevo in se huje poškodovali

Necenzurirano 24.08.2023
Med včerajšnjim spustom po jeklenici med Krnico in Kaninom na Bovškem so se poškodovale tri osebe. Do nezgode je prišlo približno sto metrov od štarta. Udeleženci spusta so jeklenici (zipline) so trčili v vrh drevesa, otrok iz Madžarske se je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem