Povezane novice

Jumbo Visma po težavah Vingegaarda šele enajsti na barcelonski drsalnici

RTV Slovenija 26.08.2023
Ekipa DSM Firmenich je zmagovalka ekipne vožnje na čas, uvodne etape kolesarske Dirke po Španiji. Nizozemska ekipa je bila najhitrejša na skoraj 15 kilometrih zavite vožnje po ulicah Barcelone, ki so bile za nameček zaradi dežja izjemno spolzke… »

Besni Evenepoel ni varčeval z besedami, velika smola Jumbo-Visme

SiolNET 26.08.2023
Kakšen začetek Vuelte. Dež je dodobra krojil razplet prvega dne in na koncu povrhu še tema, v kateri so kolesarji divjali po ulicah Barcelone. Lanskoletni zmagovalec Remco Evenepoel je ravno zaradi poznega termina kronometra bentil nad organizatorjem… »

Roglič in Vingegaard sta raje izgubila bitko kot vojno

Delo 26.08.2023
Na razmočenih cestah Barcelone je uvodno etapo Vuelte presenetljivo dobila ekipa DSM. Papir tudi v kolesarstvu prenese vse, vendar lahko že dež na glavo obrne vse napovedi. To se je zgodilo v uvodni etapi 78. Vuelte, 14,8 km dolgi ekipni vožnji na… »

Najmlajši so tvegali in zmagali, Rogličevi razočarali

Delo 26.08.2023
Team DSM Firmenich so zmagovalci uvodne etape na Vuelti. Lorenzo Milesi je prvi nosilec rdeče majice. Deževna Barcelona je presenetila kolesarje na Vuelti. Temu primerni so tudi rezultati na cilju 1. etape. Danes ni šlo za to kdo je najhitrejši, ampak… »

Drama na Vuelti: Roglič in Jonas izgubila veliko časa v primerjavi z Remcom

SiolNET 26.08.2023
Takšnega začetka Dirke po Španiji si kolesarji niso zaželeli. Dež je dodobra namočil ulice Barcelone, po katerih so se moštva pomerila v ekipnem kronometru. Tisti povsem na koncu so kolesarili celo v zelo slabi vidljivosti, saj se je že delala… »

Roglič z Jumbo-Vismo enajsti

Dnevnik 26.08.2023
Ekipa Jumbo-Visme, katere člana sta tudi slovenska asa Primož Roglič in Jan Tratnik, je uvodno etapo kolesarske dirke po Španiji po težavah na spolzkem cestišču končala na enajstem mestu. Ekipno vožnjo na čas v Barceloni (14,8 km) je sicer… »

Upa na Vuelto polno preobratov in Zdravljico v Madridu

SiolNET 26.08.2023
"Upam, da ne bomo spremljali samo obračuna med Rogličem in Vingegaardom, kar pričakuje večina Slovencev, oz. ekipama Jumbo-Visma in Soudal-Quick Step (ekipo Remca Evenepoela, op. a.), ampak da bo v igri za zmago krog kandidatov precej širši in to… »

Začenja se! Roglič že na prvi dan z bolečim udarcem za konkurenco?

Zurnal24 26.08.2023
Za uvod Vuelte je na sporedu ekipni kronometer, na katerem velja Jumbo-Visma za glavnega favorita preizkušnje. Si lahko Jonas in Primož že na prvi etapi privozita prednost? Kolesarska dirka po Španiji se bo danes začela s 14,8 km dolgo ekipno vožnjo… »

Lahko kdo ogrozi Jumbo-Vismo?

Dnevnik 26.08.2023
V Barceloni je vse pripravljeno, da se danes ob 19.05 z ekipnim kronometrom začne 78. kolesarska dirka po Španiji. Lansko zmago brani Remco Evenepoel, na startu pa so kar štirje Slovenci. V Barceloni se začenja tretji tritedenski kolesarski spektakel… »

Roglič in Tratnik že v Barceloni vidita rdeče

Delo 26.08.2023
S štirimi slovenskimi kolesarji se danes začenja 78. dirka po Španiji. Zasavski as po četrto zmago. »Nič me ne bo motilo, če bom po Vuelti obdržal vzdevek Gospod 100 odstotkov,« je bil pred današnjim začetkom dirke po Španiji Primož Roglič… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem