Povezane novice

Velikanske težave gasilcev na slovenski avtocesti #video

SiolNET 26.08.2023
Zadnji počitniški vikend pred začetkom šole zaznamuje gneča na cestah. Zastoji so na ljubljanski južni obvoznici, na primorski avtocesti med razcepom Kozarje in Postojno proti Kopru ter pred predorom Karavanke proti Avstriji, kjer je zastoj dolg… »

Video: Tako so se po primorski cesti gasilci prebijali med pločevino

Necenzurirano 26.08.2023
Na slovenskih cestah je danes polno pločevine. Nastajajo številni zastoji, skozi katere se morajo občasno prebijati tudi gasilci. Večkilometrski zastoji so nastali na primorski avtocesti med razcepom Kozarje in Postojno proti Kopru ter pred predorom… »

NA AVTOCESTI PROTI KOPRU VEČKILOMETRSKI ZASTOJI: Razneslo pnevmatiko, ki jej poškodovala rezervoar za gorivo

Regional 26.08.2023
Popoldne vztrajajo večkilometrski zastoji na primorski avtocesti med razcepom Kozarje in Postojno proti Kopru ter pred predorom Karavanke, poroča prometnoinformacijski center za državne ceste. To so posledice prometne nesreče na južni ljubljanski… »

Zastoji vztrajajo na primorski avtocesti in pred Karavankami

Delo 26.08.2023
Na gorenjski avtocesti je pred predorom Karavanke proti Avstriji kolona trenutno dolga šest kilometrov. Popoldne vztrajajo večkilometrski zastoji na primorski avtocesti med razcepom Kozarje in Postojno proti Kopru ter pred predorom Karavanke, poroča… »

Cestni alarm: večkilometrske kolone pred Karavankami in na primorski avtocesti

Dnevnik 26.08.2023
Zadnji počitniški vikend pred začetkom šole zaznamuje gneča na cestah. Na gorenjski avtocesti je pred predorom Karavanke proti Avstriji devetkilometrski zastoj, proti Sloveniji pa štirikilometrski. Zastoji nastajajo tudi na primorski avtocesti… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem