Povezane novice

Nesreče, presenetil Williams, na prvem mestu pa po starem

SiolNET 26.08.2023
Sončno popoldne v Zandvoortu, a še delno mokra steza po dežju. In zato razburljive kvalifikacije, ki so se zavlekle za pol ure. Prvi štartni položaj si je priboril kdo drug kot Max Verstappen (Red Bull). Najbližje mu je bil Lando Norris z McLarnom… »

Verstappen najbližjega zasledovalca prehitel za več kot pol sekunde

RTV Slovenija 26.08.2023
Max Verstappen (Red Bull) si je tretje leto zapored pridirkal najboljši startni položaj na Veliki nagradi Nizozemske v formuli ena v Zandvoortu. Dvakratni svetovni prvak je v kvalifikacijah za več kot pol sekunde prehitel Landa Norrisa (McLaren)… »

Verstappen še osmič letos dobil kvalifikacije

Dnevnik 26.08.2023
Nizozemski zvezdnik formule 1 Max Verstappen (Red Bull) je bil najhitrejši v kvalifikacijah za domačo veliko nagrado Nizozemske. Na deloma mokri deloma suhi stezi v Zandvoortu je bil za osmi "pole position" v sezoni hitrejši od Britancev, Landa Norrisa… »

Verstappen še bližje Vettlu, Hamilton bo štartal v začelju

Delo 26.08.2023
Svetovni prvak v formuli 1 Max Verstappen je bil najboljši v kvalifikacijah pred VN Nizozemske. Za njim Britanca, Norris in Russel. Dirka v nedeljo ob 15.00. Nizozemski zvezdnik formule 1 Max Verstappen (Red Bull) je bil najhitrejši v kvalifikacijah za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem