Povezane novice

[Video] V bližini Cresa zagorel čoln s štirimi Slovenci

Nova 24TV 27.08.2023
Foto: posnetek zaslona (YouTube Morski.hr) Hrvaški medij Morski.hr poroča, da je v soboto pri otoku Cres zagorel sedemmetrski čoln. Preden je potonil, so z njega uspeli rešiti štiri slovenske državljane. Reška pomorska policija navaja, da pri tem… »

Z gorečega čolna pri Cresu rešili štiri Slovence

Zurnal24 27.08.2023
Na prehodu med otokom in celino se je začel dvigati gost črn dim. Pri hrvaškem otoku Cres je v soboto popoldne zagorel sedem metrov dolg čoln. Z gorečega čolna, ki je nato tudi potonil, so rešili štiri Slovence. Ti po navedbah reške pomorske… »

Z gorečega čolna pri Cresu rešili štiri Slovence

Dnevnik 27.08.2023
Pri hrvaškem otoku Cres je v soboto popoldne zagorel sedem metrov dolg čoln. Z gorečega čolna, ki je nato tudi potonil, so rešili štiri Slovence. Ti po navedbah reške pomorske policije niso bili poškodovani, poroča hrvaški portal Morski.hr. Nad… »

Pri Cresu zgorel čoln, na katerem so bili štirje Slovenci #video

SiolNET 27.08.2023
Pri hrvaškem otoku Cres je v soboto popoldne zagorel sedemmetrski čoln, na katerem so bili štirje slovenski državljani. Vse so rešili, poškodovanih pa ni bilo, poroča portal Morski.hr. Do incidenta je prišlo med otokom Cres in istrskim polotokom… »

NA BARKI PRI CRESU IZBRUHNIL POŽAR: S krova reševali štiri Slovence (FOTO, VIDEO)

Regional 27.08.2023
Včeraj popoldne se je nad Velimi vrati, na prehodu med otokom Cresom in polotokom Istra, kjer vozi trajekt na relaciji Brestova-Porozina, dvigal gost dim. Zagorelo je plovilo, s katerega so uspeli še pravočasno rešiti štiri Slovence. Po podatkih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem