Povezane novice

Kaj se je dogajalo na Bledu?

SiolNET 27.08.2023
Na Bledu je pred ponedeljkovim začetkom Blejskega strateškega foruma potekala neformalna večerja predsednika vlade Roberta Goloba in predsednika Evropskega sveta Charlesa Michela z voditelji držav Zahodnega Balkana, na kateri je bilo v ospredju… »

Michel z Golobom na poplavljenih območjih v Kamniku #video

SiolNET 27.08.2023
Premier Robert Golob in predsednik Evropskega sveta Charles Michel sta si danes ogledala v poplavah prizadeta območja v občini Kamnik. Michel je spomnil na obljube pomoči EU Sloveniji in dodal, da bo Unija stala ob Sloveniji tudi v prihodnje. Golob je… »

"Slovenija zanimiva kot članica VS-ja ZN-a, ki je blizu Zahodnemu Balkanu"

RTV Slovenija 27.08.2023
V ponedeljek in torek bo potekal 18. Blejski strateški forum, osrednji zunanjepolitični dogodek v Sloveniji, ki bo v znamenju solidarnosti – tako na svetovni ravni kot tudi z ljudmi, ki so jih prizadele poplave. Eden glavnih gostov, predsednik… »

Charles Michel: Solidarnost v EU-ju ni prazna beseda – na prebivalce Slovenije ne bomo pozabili

RTV Slovenija 27.08.2023
Na prizadetih območjih hitijo z najnujnejšo sanacijo. Razmere na območju Kamnika si je v družbi premierja Roberta Goloba ogledal tudi predsednik Evropskega sveta Charles Michel. Državni sekretar Boštjan Šefic je medtem obiskal Savinjsko dolino… »

V Savinjski dolini strah pred napovedanim deževjem

Delo 27.08.2023
Župani upajo, da tokrat dežja ne bo veliko, saj struge in brežine veliko ne bodo prenesle. Eno največjih vprašanj – preselitve ljudi – ostaja odprto. Sanacija vodotokov, ureditev cest in zagotovitev oskrbe s pitno vodo so ključne prioritete po… »

Šefic: Sanacija vodotokov po vodni ujmi je prioriteta

Delo 27.08.2023
Državni sekretar za koordinacijo ukrepov in aktivnosti za obnovo po poplavah je zatrdil, da vlada ne bo pozabila na nikogar, ki je bil v vodni ujmi prizadet. Sanacija vodotokov po vodni ujmi prioriteta, saj so nekatera območja še danes ogrožena, je po… »

Šefic: Sanacija vodotokov po vodni ujmi je prioriteta

SiolNET 27.08.2023
Sanacija vodotokov po vodni ujmi je prioriteta, saj so nekatera območja še danes ogrožena, je po pogovoru z zgornjesavinjskimi župani v Braslovčah zatrdil državni sekretar za koordinacijo ukrepov in aktivnosti za obnovo po poplavah Boštjan Šefic… »

Novice dneva »

Je v slovenski politiki še kaj odprtega

Finance.si pred tremi uramiše 1 povezana

Stanovanja: Kaj in kdaj se bo gradilo v Ljubljani?

Finance.si pred 42 minutamiše 1 povezana

Slavje Bagnaie, prvenstvo še bolj odprto

Zurnal24 pred eno uroše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem