Povezane novice

Sonce, naliv, nesreče, rdeča zastava in nov rekord Verstappna

SiolNET 27.08.2023
VN Nizozemske je bila več kot dramatična, saj je med njo dvakrat začelo za krajši čas deževati. Tako ni manjkalo postankov in nesreč. Pa vseeno nič novega na prvem mestu: enajstič letos in devetič zapored, kar je izenačenje rekorda Sebastiana… »

Verstappen v Zandvoortu izenačil Vettlov dosežek

RTV Slovenija 27.08.2023
Max Verstappen je veliki zmagovalec dirke formule ena za VN Nizozemske v Zandvoortu. Drugo mesto je osvojil Fernando Alonso (Aston Martin), tretji je bil Pierre Gasly (Alpine). Verstappen je z zmago pred domačimi navijači na najvišjo stopničko v… »

Naliv ni preprečil oranžne veselice

Delo 27.08.2023
Svetovni prvak Max Verstappen je na navdušenje navijačev dobil tudi dirko za VN Nizozemske, ki je bila dolgo prekinjena zaradi dežja. Deveta zaporedna zmaga. Naliv, ki je za skoraj uro prekinil dirko za VN Nizozemske, ni mogel pokvariti oranžne… »

Verstappen do rekorda in zmage na domači veliki nagradi

Dnevnik 27.08.2023
Nizozemski zvezdnik formule 1 Max Verstappen (Red Bull) je zmagovalec zaradi vremenskih razmer zahtevne velike nagrade Nizozemske v Zandvoortu. Petindvajsetletnik je obenem izenačil rekord po številu zaporednih zmag na VN ter v skupnem seštevku… »

Verstappen do novega rekorda

Zurnal24 27.08.2023
Verstappen do rekorda in zmage na domači veliki nagradi. Nizozemski zvezdnik formule 1 (Red Bull) je zmagovalec zaradi vremenskih razmer zahtevne velike nagrade Nizozemske v Zandvoortu. Petindvajsetletnik je obenem izenačil rekord po številu zaporednih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem