Povezane novice

TRAGIČNA PROMETNA NESREČA: Motorist in sopotnik na kraju podlegla poškodbam (FOTO)

Regional 28.08.2023
Sinoči okoli 20.30 je prišlo v naselju Britof pri Kranju do hude prometne nesreče, v kateri sta življenje izgubili dve osebi. Kot so sporočili iz PU Kranj, naj bi po prvih podatkih nesrečo povzročil voznik osebnega vozila, ki se je peljal iz smeri… »

V prometni nesreči pri Britofu umrla voznik motornega kolesa in njegov sopotnik

Gorenjski glas 28.08.2023
Kranj – Na regionalni cesti Britof-Primskovo se je v nedeljo zvečer zgodila hujša prometna nesreča. Po doslej znanih podatkih je voznik osebnega avtomobila pri zavijanju levo izsilil prednost vozniku motornega kolesa. Voznik motornega kolesa in… »

Foto: V prometni pri Britofu umrla motorist in njegov sopotnik

Necenzurirano 28.08.2023
Voznik osebnega avtomobila je pri zavijanju v levo na dovozno pot izsilil prednost vozniku motornega kolesa, ki je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri. Na regionalni cesti Britof - Primskovo se je včeraj okoli 20.20 ure zgodila prometna nesreča s… »

Huda nesreča, dva mrtva

Zurnal24 28.08.2023
V nedeljo zvečer se je pri Kranju zgodila huda prometna nesreča. Do nesreče je prišlo okoli 20.20 na regionalni cesti Britof - Primskovo. Po podatkih policije je voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Kranja proti Britofu. Pri zavijanju levo na… »

Voznik avta odvzel prednost, umrla motorist in sopotnik

Dnevnik 28.08.2023
V hudi prometni nesreči na cesti med Britofom in Primskovim sta sinoči umrla motorist in sopotnik. Pri zavijanju levo jima je prednost odvzel voznik avta. Nekaj pred pol deveto uro včeraj zvečer se je na regionalni cesti pri Britofu pripetila huda… »

Voznik avtomobila izsilil prednost motorju. Dve smrtni žrtvi.

RTV Slovenija 28.08.2023
V nedeljo zvečer se je na regionalni cesti Britof-Primskovo zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta umrla voznik motornega kolesa in njegov sopotnik. Voznik osebnega avtomobila je nekaj čez 20. uro vozil iz smeri Kranja proti Britofu. Pri zavijanju… »

V hudi prometni nesreči v Kranju umrla motorist in njegov sopotnik

SiolNET 28.08.2023
V nedeljo zvečer se je na regionalni cesti Britof–Primskovo zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta umrli dve osebi, so sporočili kranjski policisti. Voznik osebnega avtomobila je vozil iz smeri Kranja proti Britofu in pri zavijanju levo na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem