Povezane novice

Velik črn madež ob pomembni zmagi: "Zelo nas skrbi" #video

SiolNET 28.08.2023
Slovenski košarkarji so z odliko opravili svojo nalogo na drugi tekmi svetovnega prvenstva. Zasedba Aleksandra Sekulića je z 88:67 premagala Gruzijo in si praktično že zagotovila prvo mesto v skupini F. Kljub odlični ekipni predstavi pa je črno piko… »

Sekulić: Igralci skoraj popolno izvedli načrt, ki smo ga zastavili pred tekmo

RTV Slovenija 28.08.2023
Če so bili po uvodni tekmi svetovnega prvenstva v slovenski reprezentanci zelo samokritični do svoje predstave, so bili po drugi razumljivo lahko bistveno zadovoljnejši. Skrb zdaj vzbuja le poškodba Jake Blažiča. "Ni bilo videti dobro. Skrbi nas… »

Neverjetni Luka postal šele četrti v tem stoletju, ki mu je uspelo kaj takega

Zurnal24 28.08.2023
Slovenija je na krilih izjemnega Luke Dončića naredila pomemben korak k četrtfinalu SP. Košarkarji Slovenije so po pričakovani uvodni zmagi proti Venezueli v drugem krogu svetovnega prvenstva na Okinavi premagali Gruzijo in si zagotovili prvo mesto v… »

Slovencem se pridružili še Američani, Srbi in Španci

Zurnal24 28.08.2023
Slovenci, Američani, Srbi in Španci na ponedeljkovih tekmah do druge zmage na košarkarskem SP. Poleg slovenskih košarkarjev, ki so danes premagali Gruzijce z 88:67, so druge zmage v skupinskem delu svetovnega prvenstva na Japonskem, Filipinih in v… »

Dragić: Pokazali smo, kakšno obrambo znamo igrati

RTV Slovenija 28.08.2023
V boju za prvo mesto v skupini F in s tem ohranitev dobrih možnosti za napredovanje v izločilne boje v Manilo so slovenski košarkarji pokazali najboljšo tekmo poletja, predvsem kar zadeva energijo, agresivnost in obrambo. Gruzijo, ki je udarno začela… »

Slovenci po zmagi v hudih skrbeh za svojega kolega

Zurnal24 28.08.2023
Vzdušje po zmagi nad neugodno reprezentanco Gruzije je zasenčila poškodba Jake Blažiča. Košarkarji Slovenije so po pričakovani uvodni zmagi proti Venezueli v drugem krogu svetovnega prvenstva na Okinavi premagali tudi Gruzijo in si zagotovili prvo… »

S prepričljivo zmago nad Gruzijo je Slovenija pokazala pravi obraz

Delo 28.08.2023
Slovenska košarkarska reprezentanca je na drugi tekmi tega SP v drugem polčasu strla odpor Gruzije, prikazala je zelo dobro predstavo v obrambi. Po zmagi na prvi tekmi proti Venezueli, ko niso prikazali najbolj prepričljive igre, so Slovenci proti… »

ZMAGA! Slovenija naredila pomemben korak k četrtfinalu svetovnega prvenstva (FOTO)

Regional 28.08.2023
Košarkarji Slovenije so po pričakovani uvodni zmagi proti Venezueli v drugem krogu svetovnega prvenstva na Okinavi premagali Gruzijo in si zagotovili prvo mesto v prvem delu, ki je praktično predpogoj za uvrstitev v četrtfinale. Rezultat je bil 88:67… »

Gruzija prvi pravi preizkus za Slovenijo

Dnevnik 28.08.2023
Slovenska košarkarska reprezentanca je svetovno prvenstvo odprla z zmago proti Venezueli s 100:85. Kapetan Luka Dončić in soigralci so znova pokazali kopico slabosti v obrambi, kar povzroča skrbi pred nadaljevanjem. Že današnja druga nasprotnica… »

Novice dneva »

Drama na vlaku, z nožem nad 16-letnika

Zurnal24 pred dvema uramaše 4 povezane

Assange priznal krivdo in odpotoval domov

Mladina pred 7 uramiše 3 povezane

Kdaj se bo začelo poletje?

Dnevnik pred 6 uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem