Povezane novice

NAD OBALO PRAVKAR NEURJE: Siloviti nalivi s točo in močnimi sunki vetra se ne umirijo (FOTO, VIDEO)

Regional 28.08.2023
Slovensko Istro je zajela močna nevihta s silovitimi nalivi s točo in močnimi sunki vetra. Zaradi neobičajno globokega ciklona se vreme ne umirja. Po navedbah Uprave RS za zaščito in reševanje so morali gasilci okoli poldneva posredovati zaradi… »

Poplave v Avstriji, v Trstu poplavilo tudi Narodni dom

Delo 28.08.2023
Opozorila pred neurji tudi v sosednjih državah: Italiji, Hrvaški in Avstriji. Nad Trstom se je dopoldne razbesnelo silovito neurje s padavinami in močnimi vetrovnimi sunki, poroča Primorski dnevnik. Gasilci imajo še vedno polne roke dela, na terenu… »

Zaradi močnega deževja v Avstriji težave na Tirolskem in Koroškem

Dnevnik 28.08.2023
Avstrijski deželi Tirolsko in Koroško je danes dosegla vremenska fronta iz Italije. Na Tirolskem je obilno deževje povzročilo poplave ter ohromilo cestni in železniški promet. Na terenu pa je trenutno okoli 4000 gasilcev. Na Koroškem so medtem… »

HUDA URA ZAJELA TUDI SOSEDE: Na morju pri Rovinju se je pojavila velika tromba (FOTO)

Regional 28.08.2023
Na Hrvaškem so zaradi vremenske fronte, ki je dopoldne že zajela Istro, izdali opozorila za celotno državo. Oranžno opozorilo velja vse regije z izjemo Jadranske obale, ki je v rumenem. Državni hidrometeorološki zavod opozarja pred lokalnimi nalivi… »

Avstrija / Opozorila pred deževjem in neurji

Mladina 28.08.2023
Obilnejše padavine danes napovedujejo predvsem za dežele Predarlska, Tirolska, Solnograška in Koroška. V Avstriji so zaradi prihajajoče vremenske fronte iz Italije izdali opozorila za več delov države, saj obstaja nevarnost plazov in poplav… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem