Povezane novice

Sojenje predsedniku SDS / Veselinovič Janši očita obrekovanje

Mladina 28.08.2023
Sojenje se bo nadaljevalo 16. oktobra. Sojenje predsedniku SDS Janezu Janši zaradi spremenjene obtožnice nekdanjega direktorja STA Bojana Veselinoviča, ki je na celjskem sodišču doslej kot zasebni tožnik Janši očital žaljivo obdolžitev, še ni… »

Janez Janša po novem obtožen obrekovanja

Dnevnik 28.08.2023
Janez Janša, prvak stranke SDS in poslanec, je včeraj znova sedel na zatožno klop celjskega sodišča. Bojan Veselinovič, nekdanji direktor STA, ga zasebno toži zaradi tvita, v katerem mu je očital sodelovanje pri “umoru” Boruta Meška. Včeraj… »

[Video] Veselinovič si je na sojenju premislil

Nova 24TV 28.08.2023
Odvetnik Gorazd Fišer in nekdanji direktor Bojan Veselinovič. (Foto: STA) Sojenje predsedniku SDS Janezu Janši zaradi spremenjene obtožnice nekdanjega direktorja STA Bojana Veselinoviča, ki je na celjskem sodišču doslej kot zasebni tožnik Janši… »

Sojenje Janši v Celju se bo nadaljevalo sredi oktobra

SiolNET 28.08.2023
Danes se je na celjskem okrožnem sodišču nadaljevalo sojenje predsedniku SDS Janezu Janši zaradi očitkov o žaljivi obdolžitvi, ki mu jo je v zasebni tožbi očital nekdanji direktor STA Bojan Veselinovič. Tudi današnji narok se ni zaključil s… »

Veselinovič zdaj Janši namesto žaljive obdolžitve očita obrekovanje

RTV Slovenija 28.08.2023
Zasebni tožnik Bojan Veselinovič, ki toži Janeza Janšo, je tik pred sklenitvijo glavne obravnave spremenil očitano kaznivo dejanje iz žaljive obdolžitve v obrekovanje. Obramba terja čas za izjasnitev. Sojenje prvaku SDS-a Janezu Janši zaradi… »

Preobrat na sojenju Janezu Janši

Zurnal24 28.08.2023
Prvak SDS, poslanec in nekdanji predsednik vlade Janez Janša, ki ga zasebno toži bivši direktor Slovenske tiskovne agencije Bojan Veselinovič, se ne zagovarja več zaradi žaljive obdolžitve, ampak obrekovanja, za kar je zagrožena hujša kazen… »

Oktobra nadaljevanje sojenja zaradi še enega Janševega tvita

Delo 28.08.2023
Bojan Veselinovič zasebno toži Janeza Janšo, a ne več zaradi žaljive obdolžitve, temveč zaradi obrekovanja. Nekdanji direktor STA Bojan Veselinovič zasebno toži Janeza Janšo zaradi tvita iz leta 2021, ko je zapisal, da je neverjetno, da STA vodi… »

Bo sodišče Janšo danes obsodilo?

Zurnal24 28.08.2023
Kot predsednik vlade je objavil tvit, da je bil tedanji direktor Slovenske tiskovne agencije Bojan Veselinovič sodelavec pri umoru tamkajšnjega odgovornega urednika Boruta Meška. Na celjskem sodišču bi lahko danes epilog dočakalo sojenje predsedniku… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem