Povezane novice

ZARADI PREPRODAJE DELNIC ELEKTRO PODJETIJ, TUDI ELEKTRA PRIMORSKA, ZAPOR: Kovačiču leto in pol, Raščanu dva meseca manj

Regional 29.08.2023
Mariborsko okrožno sodišče je danes v primeru preprodaje delnic elektro podjetij izreklo obsodilno sodbo za nekdanjega prvega moža Nove KBM Matjaža Kovačiča in nekdanjega lastnika Dela Revij Mateja Raščana. Prvega je zaradi zlorabe položaja… »

Globok padec Janševega zvestega bankirja

Dnevnik 29.08.2023
Nekdanji prvi mož Nove KBM Matjaž Kovačič in propadli medijski mogotec Matej Raščan sta bila na mariborskem okrožnem sodišču nepravnomočno obsojena na zaporni kazni zaradi zlorabe položaja pri financiranju poskusa lastninskega prevzema… »

Kovačič in Raščan zaradi preprodaje delnic elektropodjetij prejela zaporni kazni

RTV Slovenija 29.08.2023
Mariborsko okrožno sodišče je izreklo obsodilno sodbo za nekdanjega prvega moža Nove KBM Matjaža Kovačiča in nekdanjega lastnika Dela Revij Mateja Raščana. Prvega je obsodilo na leto in pol zaporne kazni, drugega pa na leto in štiri mesece… »

Nekdanji prvi mož Nove KBM in nekdanji lastnik Dela Revij v zapor

Zurnal24 29.08.2023
Obsodili so Kovačiča in Raščana. Mariborsko okrožno sodišče je danes v primeru preprodaje delnic elektro podjetij izreklo obsodilno sodbo za nekdanjega prvega moža Nove KBM Matjaža Kovačiča in nekdanjega lastnika Dela Revij Mateja Raščana… »

Matjaž Kovačič na prvi stopnji obsojen

Delo 29.08.2023
Kovačiču in Raščanu zaradi preprodaje delnic elektro podjetij zaporni kazni. Mariborsko okrožno sodišče je danes v primeru preprodaje delnic elektro podjetij izreklo obsodilno sodbo za nekdanjega prvega moža Nove KBM Matjaža Kovačiča in… »

Sodišče Kovačiču in Raščanu prisodilo zaporno kazen

SiolNET 29.08.2023
Mariborsko okrožno sodišče je nekdanjega prvega moža Nove KBM Matjaža Kovačiča zaradi zlorabe položaja v zvezi s spornimi terminskimi posli z delnicami elektropodjetij obsodilo na leto in pol zaporne kazni, nekdanjega lastnika Dela Revij Raščana… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem