Povezane novice

Hoče: izpred šole ukraden avtobus v bližini povsem zgorel

Dnevnik 29.08.2023
V noči s ponedeljka na torek je v Rogozi v občini Hoče avtobus končal v plamenih. Nekdo ga je ukradel, ga parkiral ob gramoznici in očitno zažgal. Od njega ni ostalo nič. V ponedeljek nekaj pred polnočjo je nekdo vlomil v zaklenjen avtobus, ki je… »

V Hočah neznanci ukradli avtobus, ki je nato zgorel

RTV Slovenija 29.08.2023
Mariborski policisti so bili okoli 6. ure obveščeni, da je v gramoznici v Hočah zgorel avtobus, ki so ga ukradli v ponedeljek ponoči izpred osnovne šole v Hočah. Policisti so ugotovili, da so neznanci v ponedeljek nekaj minut pred polnočjo vlomili… »

Foto: Avtobus ukradli pred osnovno šolo v Hočah, od njega ni ostalo veliko

Necenzurirano 29.08.2023
Policisti so sporočili prve ugotovitve preiskave, povezane s pogorelim avtobusom v Rogozi. Poročali smo že, da je v noči na torek v Rogozi v občini Hoče-Slivnica v plamenih končal avtobus. Ko so na kraj prispeli gasilci, od avtobusa ni več veliko… »

Ob gramoznici v Hočah zgorel avtobus, ukraden izpred osnovne šole

Delo 29.08.2023
Po prvih zbranih obvestilih je nastala gmotna škoda, v višini okoli 150.000 evrov. V podjetju Arriva so potrdili, da gre za njihov avtobus. Mariborski Operativno komunikacijski center so zjutraj, nekaj minut po 6. uri, obvestili, da je prišlo na… »

Na Štajerskem ukradli avtobus, ki je popolnoma zgorel

SiolNET 29.08.2023
Mariborski operativno-komunikacijski center je bil danes nekaj minut po šesti uri obveščen, da je prišlo na območju občine Hoče-Slivnica do požara avtobusa, ki je v celoti pogorel. V požaru ni bil nihče telesno poškodovan. Policisti in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem