Povezane novice

"Obstaja možnost, da so Prigožinovo letalo sestrelili namerno"

SiolNET 30.08.2023
Iz Kremlja so danes sporočili, da preiskovalci preučujejo možnost, da je bilo letalo, na katerem je bil vodja ruske najemniške vojaške skupine Wagner Jevgenij Prigožin, sestreljeno namerno. Zaradi te domneve tudi zavračajo možnost mednarodne… »

V napadih po Ukrajini ubitih najmanj šest ljudi. V Rusiji poškodovanih več letal.

RTV Slovenija 30.08.2023
V ruskih napadih na Ukrajino z manevrirnimi raketami, brezpilotniki in topništvom je bilo ponoči ubitih najmanj šest ljudi, več kot 15 pa je bilo ranjenih. Iz Rusije so sporočili, da je Ukrajina izvedla več napadov, poškodovanih je bilo več letal… »

Najobsežnejši napad z brezpilotniki na rusko ozemlje

Nova 24TV 30.08.2023
Nočni napad ukrajinskih brezpilotnikov na rusko vojaško letališče blizu mesta Pskov (Foto: Telegram, posnetek zaslona) V noči s torka na sredo so Ukrajinci izvedli najobsežnejši napad z brezpilotniki na rusko ozemlje. V napadu je bilo uničenih… »

Rusiji uspelo odbiti več napadov z droni, ni pa ji uspelo preprečiti napada na vojaško letališče

Mladina 30.08.2023
V napadu so bila poškodovana štiri vojaška transportna letala, še dve letali pa je zajel požar. Ruske oblasti so danes sporočile, da jim je uspelo odbiti več napadov z droni na različna območja v državi. Ni pa jim uspelo preprečiti napada na… »

Ukrajinci z droni napadli rusko letališče v bližini meje z Estonijo

Necenzurirano 30.08.2023
Ukrajinska vojska je izvedla obsežne napade z droni na ruskem teritoriju. Droni so prileteli vse do letališča v Pskovu, mesta, ki je 70 kilometrov oddaljeno od meje z Estonijo. Eksplozije so poškodovale dve ruski transportni letali Ilyushin 76, ki sta… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem