Povezane novice

Dirka po Španiji: Groves v slogu Philipsena

Dnevnik 30.08.2023
Ekipa Alpecin-Deceuninck je z naskokom najuspešnejša sprinterska ekipa na tritedenskih dirkah v tej sezoni. Na dirki po Franciji je v sprintih zmagoval Belgijec Jasper Philipsen, na dirki po Španiji njegovo delo ponavlja Avstralec Kaden Groves. Peta… »

Remco misli, da sprinta le za tri bonifikacijske sekunde

SiolNET 30.08.2023
"Niti nisem želel sprintati, saj sem varčeval z močmi, ampak UAE Emirates so mi pripravili krasen 'lead-out' in sem izkoristil ponujeno," se je danes v cilju pete etape 78. Dirke po Španiji smejalo nosilcu rdeče majice in branilcu lanske zmage… »

Evenepoel je posvojil Rogličevo taktiko

Delo 30.08.2023
Pred zahtevno gorsko preizkušnjo je belgijski as v rdeči majici za šest sekund povečal prednost. V nadaljevanju preberite: Na Vuelti bi bila 5. etapa, na kateri je v Burriani drugo zaporedno zmago slavil avstralski šprinter Kaden Groves (Alpecin… »

Groves dobil drugi sprint zapored, vodilni Evenepoel pridobil šest sekund

RTV Slovenija 30.08.2023
Kaden Groves je dobil drugo zaporedno etapo na Dirki po Španiji. Avstralec je v sprintu 5. etape na ciljni črti ugnal Filippa Ganno. V rdeči majici ostaja Remco Evenepoel. Za 24-letnega Grovesa je bila to 15. zmaga v karieri. Tokrat je bil član… »

Matevž Govekar ni bil blizu boja za zmago, Evenepoel povečal prednost

Delo 30.08.2023
Avstralec Kaden Groves je zmagal včeraj in je zmagal tudi danes. Dokazal, da je neprekosljiv sprinter na letošnji Vuelti. Glede na traso jutrišnje 6. etape so favoriti za skupni seštevek dirke po Španiji, današnji razplet prepustili sprinterjem… »

Avstralec drugič zapored, Primož Roglič pridobil še eno mesto

SiolNET 30.08.2023
Avstralec Kaden Groves (Alpecin - Deceuninck) je zmagovalec pete etape 78. Dirke po Španiji. Groves je v napetem sprintu premagal Italijana Filippa Ganno (Ineos Grenadiers), tretje mesto pa je zasedel Belgijec Dries Van Gestel (TotalEnergies). Matevž… »

Evenepoel še povišal prednost

Zurnal24 30.08.2023
Grovesu še druga zaporedna etapa, Evenepoelu bonifikacije. Avstralec Kaden Groves je zmagovalec pete etape kolesarske dirke po Španiji. Na trasi od Morelle do Burriane (186,2 km) je slavil po sprintu glavnine. Favoriti so preživeli miren dan v sedlu… »

Peta etapa skorajda kopija četrte, favorit znova Groves

Zurnal24 30.08.2023
Trasa bi lahko znova postregla s sprinterskim zaključkom. Na kolesarski dirki po Španiji bo na sporedu peta etapa od Morelle do Burriane (186,2 km). Gre za skorajda kopijo torkove etape, ki jo je v zaključku dobil Avstralec Kaden Groves… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem