Povezane novice

#video Portorož, Lucija in Piran poplavljeni v močnem nalivu

Dnevnik 30.08.2023
Močne popoldanske nevihte, ki so zajele del Obale, so povzročile, da je voda zalila nekatere ceste in podhode, med drugim v Piranu, Portorožu in Luciji. Gasilci so opravili 38 intervencij, dve tretjini od tega v Luciji, so pojasnili na Gasilski brigadi… »

HUDA URA NAD OBALO: Ceste v Luciji, Portorožu in Sečovljah pod vodo, voda zalivala objekte (FOTO, VIDEO)

Regional 30.08.2023
Močne popoldanske nevihte, ki so zajele del Obale, so povzročile, da je voda zalila nekatere ceste in podhode, med drugim v Piranu in Portorožu. Meteorna voda je zalila tudi številne objekte, po informacijah N1 je poplavilo tudi vrtec v Luciji. Na… »

Na Obali znova težave zaradi naliva, številne ceste pod vodo

Delo 30.08.2023
Naliv je poplavljal ceste, meteorna voda je zalila objekte, podhode in avtokamp. Na Letališču Portorož je padlo 66 milimetrov dežja. Območje Obale je imelo po ponedeljkovi ujmi, ki je povzročila ogromno škode, le dan miru. Močan naliv se je na… »

Foto in video: Močan naliv na Obali, pod vodo Portorož, Piran in Strunjan

Necenzurirano 30.08.2023
Sreda je bila z vidika vremena sicer precej bolj mirna kot sta bila zadnja dva dneva, a kljub temu ni šlo brez težav. Na Obali so v popoldanskih urah zabeležili močno deževje, zaradi česar je poplavili številne ceste in podvoze. Močnejše padavine… »

Na Obali silovit naliv: Voda zalila ceste in kleti

Zurnal24 30.08.2023
Obalo je popoldne zajela silovita nevihta. Močno deževje je poplavilo nekatere ceste, kleti in podhode. Gasilci so na terenu. Nižji deli Portoroža in Pirana so praktično pod bodo, meteorne vode so poplavile kleti, po nekaterih podatkih naj bi bil v… »

Močni nalivi, Obala pod vodo #video

SiolNET 30.08.2023
Na Obali je proti večeru nastal močan naliv, poroča Neurje.si. V Portorožu, Piranu, Luciji, Strunjanu so poplavljene ulice, avtomobile na parkiriščih je ponekod zalila voda, meteorna voda je vdrla v več objektov. "Ob naši obali močni nalivi in… »

Del hrvaške Istre pod vodo, pri Splitu vodna tromba visoka kar 12 kilometrov #video

SiolNET 30.08.2023
Pri Splitu se je danes nekaj po 12. uri pojavila vodna tromba, ki je bila po radarskih meritvah visoka 12 kilometrov. Ciklon z vremensko fronto, ki že nekaj dni vztraja nad Jadranom, bo po napovedih vremenoslovcev tudi danes povzročal nevihte in nalive… »

ČAKA TO TUDI NAS? Pri Splitu divjala velika vodna tromba, šla je kar 12 kilometrov visoko (FOTO, VIDEO)

Regional 30.08.2023
Pri Splitu se je danes nekaj po 12. uri pojavila vodna tromba, ki je bila po radarskih meritvah visoka 12 kilometrov. Ciklon z vremensko fronto, ki že nekaj dni vztraja nad Jadranom, bo po napovedih vremenoslovcev tudi danes povzročal nevihte in nalive… »

Novice dneva »

Ni še konec: "Če se ta napoved uresniči ..."

Zurnal24 pred 22 minutamiše 11 povezanih

Abramovu za umor 26 let zapora

Dnevnik pred tremi uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem