Povezane novice

Đoković zanesljiv, Švicar presenetil Cicipasa

SiolNET 30.08.2023
Tretji dan OP ZDA je še drugič na osrednje igrišče stopil Novak Đoković, eden glavnih favoritov za zmago, in upravičil vlogo favorita. Španec Bernabe Zapata Miralles mi je priznal premoč s 4:6, 1:6, 1:6. Za presenečenje je poskrbel Švicar… »

Juvanovo v tretjem krogu OP ZDA čaka št. 1

Delo 30.08.2023
Slovenska teniška igralka Kaja Juvan je na zadnjem grand slamu sezone v New Yorku napredovala v 3. krog, potem ko je izločila 50. igralko sveta Lauren Davis. Slovenska teniška igralka Kaja Juvan je v 2. krogu odprtega prvenstva ZDA v New Yorku z… »

Kajo Juvan v tretjem krogu OP ZDA čaka prva igralka sveta

SiolNET 30.08.2023
Edina slovenska predstavnica na OP ZDA Kaja Juvan je v drugem krogu izločila domačinko Lauren Davis in napredovala v tretji krog. Slovenka je prvi niz izgubila po tie-breaku, naslednja dva pa dobila s 6:4 in 6:3. Juvanova se bo v tretjem krogu pomerila… »

Kaja Juvan bo po težko prigarani zmagi izzvala branilko naslova Igo Swiatek

RTV Slovenija 30.08.2023
Kaja Juvan se je uvrstila v 3. krog Odprtega prvenstva ZDA v New Yorku. Na igrišču številka 12 je izločila Lauren Davis s 6:7, 6:4 in 6:3 po dveh urah in 36 minutah in se bo v petek srečala z branilko naslova Igo Swiatek. 22-letna Ljubljančanka se… »

Kaja Juvan v 3. krogu

Dnevnik 30.08.2023
Slovenska teniška igralka Kaja Juvan je na OP ZDA dosegla že peto zaporedno zmago ter se kljub slabosti, ki se ji je vlekla dva niza, uvrstila v šestnajstino finala. Po treh kvalifikacijskih je slovenska teniška igralka Kaja Juvan na OP ZDA dosegla… »

Švicarju v New Yorku uspelo nekaj, kar ni še nobenemu po letu 1992

SiolNET 30.08.2023
Nekdanji zmagovalec odprtega prvenstva ZDA v tenisu Švicar Stan Wawrinka je v starosti 38 let v torek postal najstarejši moški, ki je dobil dvoboj na turnirju za veliki slam v New Yorku po Američanu Jimmyju Connorsu, ki je star 40 let zmagal v dvoboju… »

V pričakovanju velikega obračuna najboljših prijateljic

Dnevnik 30.08.2023
Po dolgih letih pričakovanj smo na odprtem prvenstvu ZDA v New Yorku dočakali popolno zmago slovenskega tenisa. Natanko v trideseti minuti druge ure dvoboja je na igrišču številka štiri kvalifikantka Kaja Juvan v drugem nizu drugič odvzela servis… »

Novice dneva »

(Foto in video) V BiH takšne krize ne pomnijo od vojne naprej

Necenzurirano pred tremi uramiše 7 povezanih

Udarci vremena pri nas v številkah

Zurnal24 pred 4 uramiše 4 povezane

Volitve v KGZS: Čas za spremembo

Spodnje Podravje pred dvema uramaše 5 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem