Povezane novice

Odkrili hibe avstralskih NBA-jevcev, zdaj jih je treba le še izkoristiti

RTV Slovenija 31.08.2023
Sedem tekem in štiri zmage je slovenski izkupiček na srečanjih z Avstralijo. Slovenski košarkarji so dobili oba medsebojna dvoboja na svetovnih prvenstvih, boomersi pa najpomembnejšega do zdaj – obračun za olimpijski bron v Tokiu. Zdaj se bosta… »

Dončić: Zdaj proti Avstraliji bomo videli, kje smo

RTV Slovenija 31.08.2023
"Nič, samo o zmagi," je Luka Dončić izstrelil, ko je bil povprašan, če razmišlja o individualnih mejnikih in rekordih svetovnih prvenstev. V mislih slovenskega kapetana je le Avstralija oziroma način, kako jo premagati. Večkrat se ravno o Luki… »

Avstralec, ki do potankosti pozna Luko Dončića

SiolNET 31.08.2023
Naslednji tekmec slovenske izbrane vrste na svetovnem prvenstvu bo v petek ob 14.10 Avstralija, ki bo v primerjavi z Venezuelo, Gruzijo in Zelenortskimi otoki zagotovo vsaj za en korak boljši nasprotnik. Obračun z bronastimi z olimpijskih iger bi v… »

Sekulić: Po mojih izkušnjah igramo proti favoriziranim ekipam precej bolje

RTV Slovenija 31.08.2023
Slovenski košarkarji so dokaj suvereno opravili s skupinskim delom svetovnega prvenstva. Zdaj sta pred njima velika izziva: Avstralija in Nemčija, uspeh pa prinaša uvrstitev v izločilne boje v Manilo. Slovenija se je pričakovano prebila med 16… »

Luka kot Luka, spet mu je uspelo nekaj izjemnega

Zurnal24 31.08.2023
Slovenski košarkarski as je še enkrat pokazal, da lahko zadane iz vseh položajev. Luka Dončić in soigralci so v prvem delu svetovnega prvenstva po vrsti zabeležili zmage proti Venezueli, Gruziji in Zelenortskim otokom ter se tako s tremi zmagami… »

Legendarnega Slovenca ni navdušil le Dončić

SiolNET 31.08.2023
Slovenska košarkarska reprezentanca bo v petek odigrala najbolj pomembno tekmo letošnjega svetovnega prvenstva. Slovenci se bodo pomerili z Avstralijo (14.10), v primeru uspeha pa si bo zasedba Aleksandra Sekulića že zagotovila mesto v četrtfinalu. A… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem