Povezane novice

Dnevni pregled kronike

Savinjsko Šalaške 31.08.2023
Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 285 klicev občanov. 78 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 28 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 a področja mejnih zadev in tujcev, 28 s… »

Zaradi padca z električnim kolesom umrl 86-letnik

SiolNET 31.08.2023
Zaradi posledic prometne nesreče, ki se je zgodila v ponedeljek, je v bolnišnici umrl 86-letni voznik električnega kolesa, ki je padel zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. Prometna nesreča se je zgodila v Ojstriški vasi, so danes sporočili s… »

Po padcu z električnim kolesom umrl 86-letnik

Delo 31.08.2023
Prometna nesreča se je zgodila v Ojstriški vasi, so danes sporočili s Policijske uprave Celje. Zaradi posledic prometne nesreče, ki se je zgodila v ponedeljek, je v bolnišnici umrl 86-letni voznik električnega kolesa, ki je padel zaradi vožnje z… »

Že deveta smrtna žrtev letos: Nesreča 86-letnika na električnem kolesu

Zurnal24 31.08.2023
Celjski policisti poročajo o tragični prometni nesreči, ki se je zgodila v Ojstriški vasi pri Celju. "Včeraj smo bili obveščeni, da je v prometni nesreči, ki se je zgodila v ponedeljek, v bolnišnici umrl 86-letni voznik električnega kolesa, ki… »

Žalostna vest iz bolnišnice: Za 86-letnika padec z električnim kolesom usoden

Necenzurirano 31.08.2023
Za posledicami prometne nesreče, ki se je zgodila pred dnevi, je umrl v bolnišnici. Kot so potrdili celjski policisti, je za posledicami prometne nesreče, ki se je zgodila v ponedeljek 28. avgusta, v bolnišnici umrl 86-letnik. Slednji je takrat padel… »

TRAGEDIJA NA ELEKTRIČNEM KOLESU: 86-letnik umrl v bolnišnici

Regional 31.08.2023
Zaradi posledic prometne nesreče, ki se je zgodila v ponedeljek, je v bolnišnici umrl 86-letni voznik električnega kolesa, ki je padel zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. Prometna nesreča se je zgodila v Ojstriški vasi, so danes sporočili s… »

Po nesreči v bolnišnici umrl 86-letni voznik električnega kolesa

RTV Slovenija 31.08.2023
Zaradi posledic ponedeljkove prometne nesreče je v bolnišnici umrl 86-letni voznik električnega kolesa. Padel je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. V Ojstriški vasi v občini Tabor je v ponedeljek z električnim kolesom padel 86-letnik. V sredo… »

Foto: Tako se je zagozdil pred garažo v Gabrijelah, iz vozila so ga izvlekli gasilci

Necenzurirano 31.08.2023
Nesreča se je zgodila v kraju Gabrijele v občini Sevnica. Včeraj malo po 15. uri se je v Gabrijelah pred garažo stanovanjske hiše voznik z osebnim vozilom prevrnil na bok. Na kraju so posredovali gasilci PGD Sevnica, ga zavarovali in poskrbeli za… »

Novice dneva »

Otrok padel v jašek in umrl zaradi posledic poškodb

RTV Slovenija pred 14 uramiše 7 povezanih

Slovenke v Tacnu zlate v ekipni vožnji

RTV Slovenija pred 5 uramiše 5 povezanih

Našli komentatorja, ki je prestrašil celo Slovenijo

Zurnal24 pred 14 uramiše 4 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem