Povezane novice

Šeško in Kampl se bosta srečala z branilci naslova

RTV Slovenija 31.08.2023
V Forumu Grimaldi v Monte Carlu so izžrebali skupine Lige prvakov. Naslov bo branil Manchester City, ki se bo v skupini G pomeril z Leipzigom, Crveno zvezdo in švicarsko ekipo Young Boys. Kevin Kampl in Benjamin Šeško se bosta srečala z evropskimi… »

Med elito tudi Oblak, Kampl in Šeško

Dnevnik 31.08.2023
V Monaku je bil žreb skupin za nogometno ligo prvakov, v kateri bodo igrali trije Slovenci in bo s tekmovanjem začela 19. in 20. septembra. V letošnji nogometni ligi prvakov bodo igrali trije Slovenci. Vratar Jan Oblak se bo z Atleticom Madrid merili v… »

Šeško ali Haaland? V Monaku izžrebali zanimive skupine lige prvakov

Delo 31.08.2023
Evropska nogometna zveza (Uefa) je v Monaku izžrebala skupine lige prvakov. Evropska nogometna zveza (Uefa) je v Monaku izžrebala skupine lige prvakov. Leipzig Kevina Kampla in Benjamina Šeška bo igral v skupini G skupaj z branilcem naslova Manchester… »

Noro, kakšna "skupina smrti" lige prvakov!

SiolNET 31.08.2023
V Monaku je potekal žreb skupinskega dela lige prvakov, v katerem bo imela Slovenija v tej sezoni tri predstavnike. To so Jan Oblak (Atletico), Benjamin Šeško in Kevin Kampl (oba RB Leipzig). Atletico se je izognil najtežjim tekmecem, v skupini E ga… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem