Povezane novice

Slovenija kot ekipa nadigrala Avstralijo in potrdila četrtfinale!

RTV Slovenija 01.09.2023
Slovenija ni samo Luka Dončić, temveč prava ekipa! Slovenci so nadigrali Avstralce z 91:80 in si s četrto zmago na Okinavi že zagotovili vozovnice za Manilo, kjer jih čakajo izločilni boji, začenši s četrtfinalom v sredo. Četrta tekma in… »

Izjemna Slovenija prek Avstralije v četrtfinale

Dnevnik 01.09.2023
Slovenska košarkarska reprezentanca je v četrtfinalu svetovnega prvenstva, potem ko je na prvi tekmi drugega dela ugnala Avstralijo z 91:80. Kapetan Luka Dončić in soigralci so nadigrali nasprotnika, jutri ob 13.10 pa jih z Nemčijo čaka obračun za… »

Boleč spomin Luke Dončića, a pomembno spoznanje #video

SiolNET 01.09.2023
Pred slovensko košarkarsko reprezentanco je najpomembnejša tekma svetovnega prvenstva do zdaj. Slovenci se bodo ob 14.10 na prvi tekmi drugega skupinskega dela pomerili z zelo kakovostno Avstralijo, v primeru zmage pa bi si že zagotovili mesto v… »

Prvi september vznemirljiv tudi za srednješolce, ki niso ostali nepopisani #foto

SiolNET 01.09.2023
Nazaj v šolo so se poleg osnovnošolcev danes odpravili tudi številni srednješolci. Novo šolsko leto se je tako začelo za približno 82 tisoč dijakov, ki pa niso ostali nepopisani. Že več let namreč obstaja tradicija tako imenovanega fazaniranja… »

Tekmec Slovenije razkril, kaj se je zgodilo po tekmi: "Dončić mi je ..."

Zurnal24 01.09.2023
Luka Dončić je po zmagi slovenske reprezentance na tretji tekmi SP razveselil selektorja Zelenortskih otokov. Košarkarji Zelenortskih otokov v tretjem krogu predtekmovalnega dela svetovnega prvenstva niso imeli realnih možnosti za zmago nad Slovenci… »

TV namigi: košarka, Turist in Igra solz

Delo 01.09.2023
Slovenija se bo v nadaljevanju svetovnega prvenstva najprej pomerila z Avstralijo. Priporočamo novo serijo na HBO z Jamiejem Dornanom in triler Neila Jordana. Petek, 1. septembra Košarka (M): Slovenija – Avstralija: Šport TV 1 ob 14.10 Svetovno… »

Dončić in Co. si želijo, da se jim Mills ne bi več prikazoval v sanjah

Delo 01.09.2023
Slovenski košarkarji ob začetku drugega dela svetovnega prvenstva danes (14.10) z Avstralijo. Tokijska rana še vedno skeli, zmaga bi delovala kot balzam. V nadaljevanju preberite: Od 7. avgusta 2021, ko so se jim v Tokiu razblinile sanje o zgodovinski… »

Proti Avstraliji za četrtfinalno vstopnico

Dnevnik 01.09.2023
Slovensko košarkarsko reprezentanco danes ob 14.10 na prvi tekmi drugega dela svetovnega prvenstva čaka obračun z močno Avstralijo. Kapetan Luka Dončić in soigralci bi si z zmago že zagotovili mesto v četrtfinalu, prvič na košarkarskem mundialu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem