Povezane novice

Olimpija z Lillom, Slovanom in senzacijo poletja

SiolNET 01.09.2023
Nogometaši Olimpije bodo v skupinskem delu konferenčne lige tekmovali v skupini A, kjer se bodo pomerili proti francoskemu velikanu Lillu, serijskemu prvaku Slovaške Slovanu iz Bratislave in prvaku Ferskih otokov KI Klaksvik, ki je to poletje… »

Parižanom tik pred koncem uspel nor prestop

SiolNET 01.09.2023
V državah z najmočnejšimi nogometnimi ligami v Evropi se je v petek končal poletni prestopni rok. Zadnji dan prestopnega roka se je zgodilo kar nekaj odmevnih poslov. Prvi zvezdnik PSG Kylian Mbappe ostaja v Parizu, pridružil pa se mu je… »

Olimpija v skupini A proti Lillu, Slovanu Bratislavi in Klaksviku

RTV Slovenija 01.09.2023
Žreb je določil, da bo nogometni klub Olimpija nastopal v skupini A Konferenčne lige. Nasprotniki slovenskega prvaka v tretjem najmočnejšem evropskem tekmovanju so Lille (Francija), Slovan Bratislava (Slovaška) in ekipa KÍ Klaksvík (Ferski otoki)… »

Olimpija dobila nasprotnike v skupinskem delu

Zurnal24 01.09.2023
Olimpija v evropsko jesen proti Lillu, Slovanu Bratislavi in Klaksviku. Evropska nogometna zveza (Uefa) je v Monaku izžrebala še skupine konferenčne lige, tretjega najmočnejšega evropskega tekmovanja. Letos bo skupinski del tega tekmovanja začela… »

Doge prihajajo v Ljubljano

Delo 01.09.2023
Nogometna Olimpija v evropsko jesen proti Lillu, Slovanu Bratislavi in Klaksviku. Evropska nogometna zveza (Uefa) je v Monaku izžrebala skupine konferenčne lige, tretjega najmočnejšega evropskega klubskega tekmovanja. Letos bo skupinski del tega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem