Povezane novice

Slovenci ekspresno opravili s Španci in si zagotovili izločilne boje

SiolNET 02.09.2023
Slovenska odbojkarska reprezentanca je na tretji tekmi evropskega prvenstva s 3:0 (19, 15, 15) premagala Španijo in na račun vpisala tretjo zmago ter si že zagotovila napredovanje v osmino finala. Selektor Gheorghe Cretu je lahko priložnost za igro… »

Slovenci z brezhibno predstavo že v osmini finala

RTV Slovenija 02.09.2023
Slovenski odbojkarji so si z zmago nad Španijo s 3:0 (19, 15, 15) praktično že zagotovili osmino finala evropskega prvenstva. Zdaj si varovanci Gheorgheja Cretuja želijo čim boljše izhodišče, saj je cilj jasen – boj za medalje. Slovenija je bila… »

Slovenci zlahka do tretje zmage

Delo 02.09.2023
Varovanci Gheorgheja Creţuja v bolgarski Varni odpravili Španijo s 3:0. Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na tretji tekmi evropskega prvenstva z lahkoto prišla do tretje zmage. Španijo je v Varni premagala gladko, pri tem pa se ni niti… »

Slovenski odbojkarji zlahka do tretje zmage

Dnevnik 02.09.2023
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na tretji tekmi evropskega prvenstva z lahkoto prišla do tretje zmage. Španijo je v Varni premagala gladko, pri tem pa se ni niti enkrat znašla v položaju, ko bi lahko razmišljala, da bi izgubila tekmo. V… »

Velik test za Slovence: nasproti jim bodo stali še neporaženi košarkarji

Zurnal24 02.09.2023
Še preden se bodo slovenski košarkarji podali v lov za odličja na svetovnem prvenstvu, jih v nedeljo čaka obračun z doslej še neporaženimi Nemci. Slovenija si je z zmago proti Avstraliji zagotovila tri dodatne tekme na svetovnem košarkarskem… »

Pritisk ni odnesel glav

Delo 02.09.2023
Slovenci proti Finski do druge zmage na starocelinskem prvenstvu. V nadaljevanju preberite: Slovenski odbojkarji so na letošnjem evropskem prvenstvu dobili tudi drugo tekmo v skupini B v Varni. Tokrat je predajo podpisala Finska, varovanci selektorja… »

Tonček Štern v nepoznanem položaju: Delam vse, da se bom vrnil še močnejši #video

SiolNET 02.09.2023
Odbojkar Tonček Štern na lastni koži spoznava, kaj pomeni, ko se športnik prvič v profesionalni karieri znajde v primežu zahtevnejše poškodbe. Priznava, da je bilo sprva težko, da se je pojavila nervoza pred neznanim, a ob neizmerni podpori… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem