Povezane novice

Roglič v sprintu ugnal Evenepoela za 78. etapno zmago kariere

RTV Slovenija 02.09.2023
Primož Roglič je v ciljnem sprintu osmerice dobil osmo etapo kolesarske Dirke po Španiji. V zaključku gorske etape je bil hitrejši od Remca Evenepoela. Dve sekundi pozneje sta v cilj prišla Jonas Vingegaard in novi vodilni Sepp Kuss. Američan je… »

Roglič najboljši v osmi etapi, njegov kolega v rdeči majici

Zurnal24 02.09.2023
Slovenski kolesarski as je slavil novo etapno zmago na dirkah po Španiji. Kolesarji Jumbo-Visme so skozi večji del etape navijali tempo v glavnini in na začetku zadnjega vzpona ujeli tudi zadnjo četverico ubežnikov. Teh je bilo med etapo v begu tudi… »

Junak napornega dne Roglič: Lepo, kajne? Zdaj bomo še bolj uživali!

SiolNET 02.09.2023
Slovenski as Primož Roglič (Jumbo-Visma) je po silovitem zaključnem sprintu v rahel klanec danes premagal belgijskega čudežnega dečka Remca Evenepoela (Soudal – QuickStep) in se veselil zmage v osmi etapi Dirke po Španiji. Evenepoelu se je v… »

Popoln dan za Jumbo Vismo! Rogliču etapa, Kussu rdeča majica

Delo 02.09.2023
Rdeča majica je spet zamenjala lastnika, danes jo je oblekel Američan slovenskega rodu Sepp Kuss. Primož Roglič ne neha zmagovati. Danes je na 8. etapi Vuelte znova pokazal, kdo je trikratni zmagovalec te dirke in vknjižil svojo 78. zmago v… »

Popoln dan za Jumbo, Primož Roglič zmagovalec etape, Sepp Kuss v rdečem

SiolNET 02.09.2023
Zmagovalec osme etape Dirke po Španiji je slovenski as Primož Roglič (Jumbo-Visma)! Rdečo majico vodilnega na dirki je oblekel Rogličev moštveni kolega, Američan Sepp Kuss. Dirka po Španiji, 7. etapa Primož Roglič je v zaključnem sprintu 165… »

Prvo tekmo odigrali pred šestimi leti, zdaj imajo vozovnico za olimpijske igre

RTV Slovenija 02.09.2023
Košarkarji Južnega Sudana so se uvrstili na olimpijske igre v Parizu, potem ko so v bojih za mesta od 17 do 32 s 101:78 premagali Angolo in si priborili status najvišje uvrščene afriške države na tem svetovnem prvenstvu. Na roko reprezentanci te… »

Prost dan za najboljše, zgodovinski dan za Južni Sudan

SiolNET 02.09.2023
Slovenski košarkarji imajo dan po veliki zmagi nad Avstralijo na svetovnem prvenstvu prost dan. Tako kot ostale reprezentance, ki so se uvrstile med najboljših 16, bodo znova na delu v nedeljo. Košarkarji Južnega Sudana pa so si zagotovili mesto na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem