Povezane novice

Olimpija je ohranila stik z vodilnimi Celjani

Delo 02.09.2023
V nedeljskem finišu 7. kola slovenske nogometne lige so ljubljanski zeleno-beli osvojili vse tri točke v Murski Soboti. Današnji paket tekem 7. kola 1. SNL sta z neodločenim izidom odprla Rogaška in Radomlje. Zatem so Celjani z 2:0 (1:0) premagali… »

Predsednik prvoligaša odstopil, tekmo bodo igrali

SiolNET 02.09.2023
V Krškem bi se morala v nedeljo odigrati tekma sedmega kroga prve lige med Rogaško in Radomljami, a je bila njena usoda po odločitvi NZS, da se njihova tekma s Koprom registrira z 0:3, negotova. Rogaška je ostala brez predsednika Bojana Jeršečiča… »

Olimpija osvojila Fazanerijo, celjska pravljica se nadaljuje

SiolNET 02.09.2023
Nogometaši Celja so v štajerskem derbiju 7. kroga premagali Maribor z 2:0 in se vrnili na prvo mesto. Aljoša Matko je zablestel z zadetkom in podajo. Branilec naslova Olimpija je na Fazaneriji premagal Muro s 3:1 in se povzpel na tretje mesto. Dvoboj… »

Barišić in Palčič Kopru zagotovila nove tri točke

RTV Slovenija 02.09.2023
Bravo je na prvi tekmi 7. kroga Prve lige premagal Aluminij z 2:0. Domžalčani so na drugi sobotni tekmi na domači zelenici izgubili proti Kopru z 1:2. Domžalčani in Koprčani so pokazali kar dinamično predstavo, v kateri so oboji imeli svoje… »

"NZS pokazala svojo moč nad nemočnim"

Zurnal24 02.09.2023
Odstopil predsednik nogometnega prvoligaša Rogaške. V znamenju minulih dogodkov povezanih z nogometnim klubom Rogaška je Bojan Jeršečič v petek podal svojo odstopno izjavo s položaja predsednika kluba. Odločitev je sprejel po nedavni odločitvi… »

Predsednik odstopil, a Rogaška bo odigrala nedeljsko tekmo z Radomljami!

RTV Slovenija 02.09.2023
V odzivu na odločitev NZS-ja, da neodigrano tekmo 6. kroga Koper – Rogaška registrira s 3:0 v prid Primorcev, je predsednik Slatinčanov Bojan Jeršečič odstopil in se umaknil iz nogometa. NK Rogaška je sporočila, da bo v nedeljo vseeno odigrala… »

Znan razpored: Olimpija najprej v Francijo, nato prihaja Slovan

SiolNET 02.09.2023
Nogometaši Olimpije bodo prvič v zgodovini kluba igrali evropske tekme vsaj do začetka zime. Nastopili bodo v skupinskem delu konferenčne lige. V uvodnem dejanju bodo 20. septembra gostovali pri prvem favoritu skupine A francoskem Lillu, nato v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem