Povezane novice

Odločal peti niz, Turkinje prvič prvakinje

SiolNET 03.09.2023
Nove evropske prvakinje v odbojki so Turkinje, ki so Srbkinje premagale s 3:2 v nizih. Odločilnega petega so dobile s 15:13. Branilke lovorike Italijanke so na koncu ostal brez kolajne, so so jih na tekmi za tretje mesto Nizozemke premagale s 3:0… »

Kljub nemški zaušnici pretiranega razočaranja ni bilo

RTV Slovenija 03.09.2023
Uvodna četrtina proti Nemčiji je bila najboljša slovenskih košarkarjev na svetovnem prvenstvu, toda sledila je najslabša na Okinavi, zatem pa popoln padec in visok poraz. Z neprepričljivo predstavo je spomnila na težave pripravljalnih tekem… »

Močna nemška zaušnica, v četrtfinalu Kanada

Dnevnik 03.09.2023
Slovenska košarkarska reprezentanca je na zadnji tekmi drugega dela svetovnega prvenstva s kar 29 točkami razlike klonila proti Nemčiji. V četrtfinalu jo v sredo ob 14.30 čaka Kanada, ki je včeraj izločila še vedno aktualne svetovne in evropske… »

Hrvati še pred tekmo s Slovenijo do osmine finala

SiolNET 03.09.2023
Slovenski odbojkarji so imeli po treh zmagah na evropskem prvenstvu tekme prost dan, namenjen je bil regeneraciji pred zadnjima dvema obračunoma skupinskega dela. V ponedeljek ob 19.30 se bodo pomerili s Hrvati, dan pozneje ob isti uri še z gostitelji… »

Roglič izjemno končal prvi teden na Vuelti

Dnevnik 03.09.2023
Slovenski kolesarski as Primož Roglič in Nemec Lennard Kämna sta zmagovalca osme in devete etape na 78. kolesarski dirki po Španiji. Prvi dan odmora na dirki bo v rdečem preživel Rogličev sotekmovalec pri Jumbo-Vismi Američan Sepp Kuss. »Vesel… »

Znana tekmica Slovenije v četrtfinalu

Zurnal24 03.09.2023
Slovenija v četrtfinalu proti Kanadi. Slovenski košarkarji bodo po visokem porazu proti Nemčiji (71:100), prvem na letošnjem svetovnem prvenstvu, v sredinem četrtfinalu v Manili igrali proti Kanadi, ki je z 88:85 izločila branilce naslova iz… »

Visok poraz Slovencev, ki jih po drami čaka Kanada! Litva ugnala ZDA, slovo Špancev.

SiolNET 03.09.2023
Slovenska košarkarska reprezentanca je v zadnji tekmi drugega dela svetovnega prvenstva visoko izgubila proti Nemčiji (71:100) in v skupini K osvojila drugo mesto. V četrtfinalu se bo tako v Manili pomerila s Kanado, ki je v poslastici dneva… »

Roglič je imel dobre noge, na koncu z istim časom kot Evenepoel

RTV Slovenija 03.09.2023
Lennard Kämna je dobil konfuzno 9. etapo na Dirki po Španiji. Zaradi blatnih zadnjih metrov so za skupno razvrstitev šteli časi dobra dva kilometra pred ciljem, kjer je napadel Primož Roglič, a Remco Evenepoel je imel isti čas. Organizatorji imajo… »

Selektor Sekulić: Preveč smo se ukvarjali z zadevami, na katere nimamo vpliva #video

SiolNET 03.09.2023
Slovenski košarkarji so v sklepnem dejanju drugega dela svetovnega prvenstva prvič na tem tekmovanju v Aziji izkusili grenkobo poraza. Čeprav so dvoboj proti Nemčiji začeli imenitno, po prvi četrtini vodili s +14, so v nadaljevanju izgubili stik s… »

Primož Roglič mu je svetoval, naj spi v rdeči majici

SiolNET 03.09.2023
"Prvi teden smo preživeli. Uživamo in še vedno smo tu," si je po deveti etapi Dirke po Španiji oddahnil slovenski kolesarski zvezdnik Primož Roglič (Jumbo-Visma). Danes je na zaključnem vzponu spet napadel Remca Evenepoela (Soudal – QuickStep) in… »

Primož Roglič vesel, da je preživel in zmagal

Delo 03.09.2023
Slovenski as si je ob koncu prvega tedna Vuelte dvignil samozavest pred dnevom počitka in ključno vožnjo na čas. V nadaljevanju preberite: Primož Roglič (Jumbo Visma) je prvi teden Vuelte končal na visoki noti. V 8. etapi je v šprintu ugnal Remca… »

Nemec zmagovalec nore etape, Roglič Evenepoelu odščipnil še dve sekundi

SiolNET 03.09.2023
Zmagovalec devete etape Dirke po Španiji je Nemec Lennard Kämna (Bora – Hangrohe). Primož Roglič (Jumbo-Vismaa) je na zaključnem vzponu 184,5 kilometra dolge etape napadel Remca Evenepoela (Soudal – QuickStep) in mu odščipnil še nekaj sekund… »

Visok poraz slovenskih košarkarjev, soigralci mirili Dončića

Delo 03.09.2023
Nemci so na koncu gladko ugnali izbrance Aleksandra Sekulića in si na 19. SP v Aziji zagotovili 1. mesto v skupini K. Slovenci v četrtfinalu s Kanadčani. Slovenska moška košarkarska reprezentanca si je že v petek zagotovila nastop med najboljšo… »

V zadnji bitki za Okinavo so prehitro ostali brez streliva

Delo 03.09.2023
Slovenski košarkarji po boleči nemški zaušnici v sredinem četrtfinalnem dvoboju z zelo neugodno Kanado, ki je izločila Španijo. V nadaljevanju preberite: Japonski otok Okinava in istoimensko mesto sta bila od 21. avgusta prijazen začasni dom za… »

V Manilo potolčeni in z nemško stotico

RTV Slovenija 03.09.2023
Slovenija je na SP-ju doživela prvi poraz. Nemčija je bila boljša s 100:71, potem ko je po slabi prvi četrtini neusmiljeno polnila slovenski koš. Resda je imela Slovenija četrtfinale že zagotovljen, a takšna predstava je slaba popotnica za… »

Kämni zmagovalec etape, ob težavah organizatorjev brez večjega boja favoritov

Dnevnik 03.09.2023
Nemec Lennard Kämna (Bora-Hansgrohe) je zmagovalec devete etape kolesarske dirke po Španiji. Na trasi od Cartagene do Caravace de la Cruza (184,5 km) je bil najboljši iz ubežne skupine. Slovenski as Primož Roglič (Jumbo-Visma) je v zaključku, čase… »

Sreda ob 14.30: Slovenci proti Kanadčanom za polfinale SP-ja

RTV Slovenija 03.09.2023
Znani so vsi četrtfinalni pari svetovnega prvenstva v košarki 2023. Slovenci se bodo s Kanadčani pomerili za polfinalno vstopnico v sredo ob 14.30. Slovenski košarkarji bodo po visokem porazu proti Nemčiji (71:100), prvem na letošnjem svetovnem… »

Šok za Američane, po porazu v drugi del končnice kot Slovenci

Zurnal24 03.09.2023
Ameriška košarkarska izbrana vrsta je doživela prvi poraz. Izbranci Steva Kerra so doživeli poraz proti Litvi. Litovci so slavili s 110:104 in tako Američane potisnili na drugo mesto v skupini J. S tem se je ameriška reprezentanca nepričakovano… »

Nemci odčitali Slovencem pravo košarkarsko lekcijo

Zurnal24 03.09.2023
Košarkarji Slovenije so odigrali zadnjo tekmo predtekmovanja na SP na Okinavi. Po porazu proti Nemčiji bodo v izločilne boje napredovali z drugega mesta v skupini. Slovenija in Nemčija sta se v zadnji tekmi drugega skupinskega dela letošnjega… »

Remcovi aroganci ni videti konca! Po etapi omadeževal Rogličevo zmago

Zurnal24 03.09.2023
Remco Evenepoel je po porazu v osmi etapi dirke po Španije trdil, da Rogličev sprint sploh ni bil hiter in bi mu brez težav sledil, če bi se zavedal, da gre za boj za etapno zmago. Ekipa Jumbo-Visme je veliki zmagovalec sobotne osme etape dirke po… »

Po sobotni zmagi pred Primožem Rogličem nov spektakularen dan

Zurnal24 03.09.2023
Roglič po sobotni etapni zmagi pred novim velikim izzivom. Slovenski kolesarski as Primož Roglič (Jumbo-Visma) bo po zmagi v osmi etapi dirke po Španiji tokrat skušal tekmece ukaniti tudi v deveti. Ta na 184,5 km dolgi trasi od Cartagene do vrha… »

Nemčija še močnejša kot lani, ko je bila tretja v Evropi

RTV Slovenija 03.09.2023
Pred slovenskimi košarkarji je obračun z reprezentanco Nemčije, ki jo od tekmecev na svetovnem prvenstvu najbolje poznajo, hkrati pa je glede na videno tudi najtežji izziv do zdaj. Zmaga prinaša prvo mesto v skupini K. Ob 13.10 se bosta srečali… »

Roglič po etapni zmagi pred novim izzivom

Dnevnik 03.09.2023
Slovenski kolesarski as Primož Roglič (Jumbo-Visma) bo po zmagi v osmi etapi dirke po Španiji tokrat skušal tekmece ukaniti tudi v deveti. Ta na 184,5 km dolgi trasi od Cartagene do vrha prelaza Caravaca de la Cruz sicer ne ponuja tako razgibanega… »

Nemški selektor pred poslastico s Slovenijo: Mislili smo, da smo našli recept, a ...

SiolNET 03.09.2023
Pred slovensko košarkarsko reprezentanco je danes še zadnji preizkus v drugem delu svetovnega prvenstva. Slovenci se bodo po petkovi zmagi nad Avstralijo in že zagotovljeni vstopnici za četrtfinale v Manili ob 13.10 pomerili še z Nemčijo, ki je tako… »

Razposajeni Roglič slavil, ob tem pa jo je 'skupil' tekmec

Zurnal24 03.09.2023
Primož Roglič je bil po etapni zmagi razumljivo prešerne volje. Primož Roglič je v osmi etapi tokratne dirke po Španiji prišel že do svojega 11. etapnega uspeha na dosedanjih Vueltah. V zadnjih metrih je tokrat v ciljnem sprintu premagal Remca… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem