Povezane novice

Rusi spet napadli kraj, ki je velik trn v peti Moskvi

SiolNET 03.09.2023
V ruskem napadu z brezpilotnimi letalniki v regiji Odesa na jugu Ukrajine, ki je bil usmerjen proti pristaniški infrastrukturi na Donavi, sta bila ponoči ranjena dva civilista, so danes zjutraj sporočile obrambne sile južne Ukrajine. Pri tem so… »

Zelenski za novega obrambnega ministra predlaga Rustema Umerova

RTV Slovenija 03.09.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je za novega obrambnega ministra predlagal Rustema Umerova. Dosedanji obrambni minister Oleksij Reznikov je bil razrešen danes. Ministrstvo za obrambo po mnenju Zelenskega med drugim potrebuje nove pristope… »

Ukrajinska vojska naredila preboj pri najmočnejši obrambni liniji

Nova 24TV 03.09.2023
Foto: AFP Ukrajinska vojska je naredila pomemben preboj v ruskih obrambnih linijah na jugu Ukrajine, je za britanski časnik The Guardian povedal general Oleksandr Tarnavskij, ki je zadolžen za ukrajinsko protiofenzivo na jugu. Ukrajinske sile so prebile… »

Ukrajinska vojska dosegla pomemben preboj v ruskih obrambnih linijah

Dnevnik 03.09.2023
Ukrajinska vojska je naredila pomemben preboj v ruskih obrambnih linijah na jugu Ukrajine, je za britanski časnik The Guardian povedal general Oleksandr Tarnavskij, ki je zadolžen za ukrajinsko protiofenzivo na jugu. Ukrajinske sile so prebile prvo in… »

Rusija je od začetka leta mobilizirala 280.000 ljudi

Delo 03.09.2023
Ruska vojska je v izogib nepriljubljeni mobilizaciji spomladi sprožila aktivno kampanjo, da bi v svoje vrste privabila več ljudi. Ruska vojska je od začetka leta zaposlila približno 280.000 ljudi, je danes dejal podpredsednik ruskega sveta za… »

Zelenski svojega nekdanjega podpornika strpal v pripor

Necenzurirano 03.09.2023
Zanka okrog vratu enega (nekoč) najbolj vplivnih in bogatih Ukrajincev se vse bolj zateguje. Sodišče v Kijevu je odločilo, da mora Igor Kolomojskih za dva meseca v pripor. Očitajo mu kaznivi dejanji goljufije in pranja denarja. Na nezakonit način… »

Ukrajinski milijarder Kolomojski pridržan zaradi suma goljufije

RTV Slovenija 03.09.2023
Ukrajinsko sodišče je Igorju Kolomojskemu, enemu najvplivnejših ukrajinskih oligarhov, zaradi suma goljufije in pranja denarja odredilo dvomesečni pripor. Kolomojskemu očitajo, da je v sedmih letih prek bank, ki jih je nadzoroval, v tujino prenesel… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem