Povezane novice

Celjani z zmago nad Mariborčani utrdili vodstvo, Olimpija odnesla tri točke s Fazanerije

RTV Slovenija 03.09.2023
Nogometaši Celja so na derbiju 7. kroga Prve lige premagali Maribor z 2:0. To je bil prvi poraz vijoličastih v tej sezoni. Mura je izgubila proti Olimpiji z 1:3. Celjani z dobrimi okrepitvami in trenerjem Albertom Riero vse bolj upravičujejo vlogo… »

PSG prerešetal mrežo Lyona, sladka zmaga Luke Elsnerja

SiolNET 03.09.2023
Slovenski trener Luka Elsner je z Le Havrom dočakal prvo zmago v tej sezoni. V Normandiji je s 3:0 premagal Lorient, vse zadetke pa so njegovi varovanci dosegli v drugem polčasu. Lille, s katerim se bo Olimpija merila v skupinskem delu konferenčne… »

Turčija na krilih Melisse Vargas do prvega evropskega naslova

RTV Slovenija 03.09.2023
Odbojkarice Turčije so v Bruslju v finalu evropskega prvenstva premagala Srbijo s 3:2 in s tem osvojile svoj prvi naslov. Junakinja tekme je bila Melissa Teresa Vargas, ki je dosegla kar 41 točk. Turkinje so v odlični formi, letos so namreč dobile… »

Zlom stegnenice zgodovina, Gajser slavi prvič po letu dni!

SiolNET 03.09.2023
Tim Gajser je zdaj zares nazaj v stari šampionski formi. Osvojil je VN Turčije! V prvi vožnji je bil drugi, v drugi pa kljub manjši napaki prvi. To je njegova 44. zmaga na dirkah svetovnega prvenstva, prva po letu dni. Nazadnje mu je uspelo prav lani… »

Veselja za tifose konec v 15. krogu, v zadnjem Ferrarija skoraj trčila

SiolNET 03.09.2023
Nemogoče je mogoče, so si govorili tifosi, najbolj strastni navijači Ferrarija. McLaren je bil leta 1988 na dobri poti, da zmaga vse dirke sezone. A je Ferrari slavil v Monzi! S Carlosom Sainzom na prvem štartnem položaju so imeli enake sanje tudi to… »

Popolna desetka Maxa Verstappna

RTV Slovenija 03.09.2023
Max Verstappen (Red Bull) je v Monzi prepričljivo dobil veliko nagrado Italije, s čimer je podrl nov rekord v formuli ena - Nizozemec je namreč dobil deseto zaporedno dirko, kar ni uspelo nikomur pred njim. Verstappen je dirko začel z drugega mesta… »

Gajser prvič po vrnitvi do zmage

Zurnal24 03.09.2023
Gajser do prve zmage v sezoni 2023. Slovenski motokrosist Tim Gajser je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva v motokrosu razreda MXGP v Turčiji. V prvi vožnji v Afyonkarahisarju je bil drugi, drugo pa je dobil in se tako prvič v sezoni uvrstil na… »

Tim Gajser prvič v letošnji sezoni na vrhu

Delo 03.09.2023
Slovenski motokrosistični as je slavil odmevno zmago na dirki razreda MXGP v Turčiji. Slovenski motokrosistični šampion Tim Gajser (Honda) je zmagovalec dirke za svetovno prvenstvo razreda MXGP v Turčiji. V prvi vožnji v Afyonkarahisarju je bil… »

Prva zmaga Gajserja v sezoni: "Lepo se je vrniti na vrh, dolgo sem čakal na to"

RTV Slovenija 03.09.2023
Tim Gajser je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva v motokrosu razreda MXGP v Turčiji. V prvi vožnji v Afyonkarahisarju je bil drugi, drugo pa je dobil in se tako prvič v sezoni uvrstil na zmagovalni oder. Zanj je to prva zmaga po natančno enem letu… »

Verstappen do rekordne desete zmage v nizu

Dnevnik 03.09.2023
Svetovni prvak formule 1 Nizozemec Max Verstappen je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva v italijanski Monzi. Dirkač Red Bulla je tako dosegel rekordno deseto zaporedno zmago in z njo še povečal naskok v seštevku sezone. Uspeh ekipe je dopolnil še… »

Gajser dosegel prvo zmago v sezoni 2023

Dnevnik 03.09.2023
Slovenski motokrosist Tim Gajser je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva v motokrosu razreda MXGP v Turčiji. V prvi vožnji v Afyonkarahisarju je bil drugi, drugo pa je dobil in se tako prvič v sezoni uvrstil na zmagovalni oder. Zanj je to prva zmaga… »

Novi rekord Maxa Verstappna

Delo 03.09.2023
Nizozemski zvezdnik je v svojo korist odločil tudi dirko formule 1 v Monzi. Red Bullov zvezdnik Max Verstappen kot za stavo niza prva mesta v formuli 1. Razred zase je bil tudi na veliki nagradi Italije, na kateri je slavil rekordno deseto zaporedno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem