Povezane novice

Slovenci odpravili Hrvate in si zagotovili prvo mesto v skupini

SiolNET 04.09.2023
Slovenska odbojkarska reprezentanca je na četrti tekmi evropskega prvenstva s 3:0 (17, 18, 14) odčitala lekcijo Hrvaški in si s četrto zmago zagotovila, da bo v osmino finala napredovala s prvega mesta. Slovenci bodo zadnje srečanje skupinskega dela… »

Odbojkarji kažejo rušilno moč, Hrvaška padla, kakor je dolga in široka

Delo 04.09.2023
Slovenski odbojkarji si prišli še do četrte zmage na EP, v Varni je gladko padla tudi Hrvaška. Doslej izgubili samo en niz. Zadnja tekma v Varni revijalna. Nova tekma, nova zmaga. Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je še enkrat pokazala… »

Slovenski brzovlak proti Rimu: Hrvaško gladko ugnali s 3:0

RTV Slovenija 04.09.2023
Odbojkarji Slovenije na EP-ju za zdaj nimajo dostojnih tekmecev in so po zmagi nad Hrvati s 3:0 (17, 18, 14) že krog pred koncem predtekmovanja potrdili prvo mesto v skupini, ki na papirju prinaša lažje delo na poti do polfinala v Rimu. Ker je Hrvaška… »

Hrvati tako nebogljeni, da to za Slovence ni bil niti dober trening

RTV Slovenija 04.09.2023
Gladka zmaga s 3:0 po vsega 74 minutah, le po ena napaka v napadu in sprejemu, 7 asov ob 11 napakah. Tako lahkega dela slovenske odbojkarske reprezentance proti hrvaški ekipi ni bilo pričakovati. V torek sledi še Bolgarija. "V tekmo smo vstopili… »

Slovenci nadigrali Hrvate za prvo mesto v skupini

Dnevnik 04.09.2023
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je še enkrat pokazala, zakaj je med favoriti evropskega prvenstva. Krog pred koncem predtekmovanja v skupini B si je zagotovila prvo mesto, potem ko je v četrtem krogu zabeležila še četrto zmago. Z… »

Slovenski odbojkarji se v derbiju za prvo mesto poigrali s Hrvati

Zurnal24 04.09.2023
Slovenci nadigrali Hrvate za gladko prvo mesto v skupini B. Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je še enkrat pokazala, zakaj je med favoriti evropskega prvenstva. Krog pred koncem predtekmovanja v skupini B si je zagotovila prvo mesto, potem ko je… »

Slovenke se na nov izziv pripravljajo v Italiji

SiolNET 04.09.2023
Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je začela priprave na olimpijske kvalifikacije, ki jih bo med 16. in 24. septembrom gostil Lodž. Slovenke, ki se v boj za nastop na olimpijskem turnirju podajajo prvič, bodo glavnino treningov opravile v… »

Slovenke v kvalifikacije za olimpijske igre z eno novinko

RTV Slovenija 04.09.2023
Slovenske odbojkarje in odbojkarice po evropskih prvenstvih čakajo še kvalifikacije za olimpijske igre. Najprej bodo na sceno stopile ženske, ki so začele priprave za kvalifikacijski turnir med 16. in 24. septembrom v Lodžu. Glavnino treningov bodo… »

Če bodo zbrani, se tudi proti Hrvaški nimajo česa bati

Dnevnik 04.09.2023
Slovenski odbojkarji so v tretjem krogu skupine B evropskega prvenstva v Varni s 3:0 (19, 15, 15) premagali Španijo. Nocoj ob 19.30 se bodo pomerili s Hrvaško, jutri ob istem času pa še z Bolgarijo. V uvodni tekmi skupine B so Španci s 3:1… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem